Pralede med voldtægt og mord

Seriemorderen Davis Alan Gore kan se frem til en hurtigere henrettelse, fordi han pralede med mord og voldtægt

David Alan Gore har myrdet og voldtaget og pralet med det.  (Foto: AP)
David Alan Gore har myrdet og voldtaget og pralet med det. (Foto: AP)

Henrettelsen af den berygtede seriemorder David Alan Gore vil sandsynligvis blive udført tidligere end oprindelig planlagt, oplyser nyhedsbureauet AP. Det sker fordi, at Gore i nogle breve til forfatteren Pete Earley, meget vedholdene har pralet med at have voldtaget og dræbt fire teenagere og to kvinder i Vero Beach-området i Florida for 30 år siden. Han kom dermed med oplysninger, som ikke før havde været fremme, hvilket har fået guvernøren i Florida til at overveje, om henrettelsen skal fremskyndes.

- Disse breve er virkelig foruroligende. Gore har faktisk skrevet sig direkte vej til dødskammeret, lyder det fra Pete Earley.

Kidnappede 14-årige
Pete Earley har skrevet bogen 'Serial Killer Whisperer' baseret på manden Tony Ciaglias korrespondance med flere seriemordere. Tony Ciaglia fik en alvorlig skade i hovedet som en teenager og begyndte at sende breve med seriemordere og fik dem til at åbne op for forbrydelser, de end ikke var blevet dømt for.

David Alan Gore var blandt de seriemordere, som Tony Ciaglia udvekslede breve med, og brevskriveren skulle efterhånden have modtaget mere end 200 sider i alt.

Fedt at dræbe
Pete Earley har udvalgt nogle passager til bogen, hvor Gore har beskrevet, hvordan ham og hans fætter kidnappede to 14-årige piger, slæbte dem ind i en skov og udsatte dem for seksuelle overgreb.

I et andet brev skriver han om, hvor fedt han synes, det er at dræbe.

- Det er lidt ligesom at være liderlig. Du bliver mere og mere ophidset og må bare have en udløsning. Det er det samme med trangen til at dræbe. Det starter stille og bygger langsomt op. Man vil tage store risici for at tilfredsstille trangen. Og tro mig, du tænker hele tiden på at blive fanget, men oplevelsen er risikoen værd, skriver han.

Utilfreds morder
Tony Ciaglia fortæller, at Gore nu beskylder ham for, at han skal dø tidligere end planlagt.

- Han mente, at jeg havde brugt ham og skrev: 'Jeg troede ikke, du ville gøre det mod mig'. Jeg fortalte ham, at jeg ikke aktivt havde arbejdet for at få ham henrettet, men, at der er mange, der hader ham og ønsker at se ham henrettet, lyder det fra Tony Ciaglia .

Han understreger, at han ikke vil tage æren for, at henrettelsen bliver fremrykket, da han er imod dødsstraf. Heller ikke Pete Early vil tage æren.

- Den eneste person, der er skyld i dette er Gore selv. Hans praleri og mangel på medfølelse, empati og anger giver en dårlig mavefornemmelse, siger Pete Early.