Mor anklaget: Kørte og sms'ede med barn i skødet

To andre børn var ikke spændt fast på bagsædet

29-årige Shawndeeia Bowen sms'ede, mens hun kørte bil og havde sin et-årige på skødet. Foto: Privat
29-årige Shawndeeia Bowen sms'ede, mens hun kørte bil og havde sin et-årige på skødet. Foto: Privat

En borger blev så forarget over en mor, der kørte på landevejen med sit barn på skødet, mens hun sms'ede, at han ringede til politiet.

29-årige Shawndeeia Bowen blev derefter anholdt af Torrance Politi i USA, og på det tidspunkt havde hun stadig mobiltelefonen i hånden og babyen i skødet. Den unge mor til tre forsvarede sig med, at barnet græd.

- For at trøste det et-årige barn, besluttede hun at trække hende op på forsædet og forsøge at berolige hende, fortalte politichefen Steve D'Anjou, ifølge ktla.com.

Ifølge D'Anjou fandt betjentene også en 2-årig dreng i en autostol, der ikke var spændt fast, og en 4-årig pige, der ikke var spændt fast med sikkerhedssele.

Det er ikke første gang, den 29-årige mor mærker lovens lange arm. Hun er siden 2009 blandt andet noteret for at køre uden nummerplade, ikke holde for rødt og køre uden gyldigt kørekort. Og så har hun været involveret i to bilulykker.

Bowen blev arresteret for mistanke om at sætte børns liv i fare. Hendes kaution blev sat til130.000 dollars. Børnene er i hænderne på de sociale myndigheder.

- Jeg har aldrig hørt noget lignende, og når man tænker på, hvor farligt det er, håber jeg aldrig, vi hører om nogen i den stil igen, sagde politichefen Steve D'Anjou, ifølge ktla.com.