Niårig dreng siger undskyld til sit skudoffer

– Jeg er ked af, at jeg sårede dig, skriver niårig skoleskyder til hårdt kvæstet klassekammerat

Den niårige dreng ses her i retten i Washington efter skudepisoden, der nær havde kostet en otteårig pige livet. Nu undskylder drengen i et brev til pigen. (Foto: AP)
Den niårige dreng ses her i retten i Washington efter skudepisoden, der nær havde kostet en otteårig pige livet. Nu undskylder drengen i et brev til pigen. (Foto: AP)

En niårig dreng, som tog en pistol med i skole og kvæstede en klassekammerat, har skrevet en undskyldning til pigen, som blev ramt af et skud i maven.

– Jeg er ked af, at jeg sårede dig, fordi jeg tog en pistol med i skole. Det var ikke meningen, at nogen skulle komme til skade, skriver drengen, der ikke er identificeret, da han er mindreårig.

Brevet kommer samtidig med, at offeret, den otteårige Amina Kocer-Bowman, er blevet udskrevet fra hospitalet i Seattle i den amerikanske delstat Washington.

Pigen pådrog sig alvorlige kvæstelser, da hun den 22. februar blev ramt af et projektil i klasseværelset på Armin Jahr-skolen. Politiet mener, at skuddet gik af ved et uheld, da drengen stillede sin skoletaske på gulvet.

Se tv: Her ankommer niårig skoleskyder til retten

Amina Kocer-Bowman har gennemgået fem operationer i maven og har i ugevis været tvunget til at indtage føde gennem en slange. Kuglen sidder stadig fast i hendes rygsøjle.

– Hun er fortsat nødt til at indtage flydende føde gennem en slange, men vi tror, at det vil gå bedre om et par uger, siger læge Eileen Bulger til tv-stationen KOMO.

Ville løbe hjemmefra
Drengens mor, Jamie Lee Chaffin, og hendes kæreste, Douglas Bauer, har begge erklæret sig ikke-skyldige i uagtsomt overfald og ulovlig våbenbesiddelse.

Ifølge er retsdokument i sagen havde drengen taget pistolen med i skole, fordi han havde planer om at stikke af hjemmefra. I sit brev skriver han, at han ’var ked af det og bange’.

– Jeg vil i fremtiden holde mig væk fra pistoler. Jeg skulle have talt med en voksen. Jeg lover, at jeg vil lære at håndtere mine problemer bedre, skriver han i brevet, der kan ses her.