Ulykken i Bramming: På vej hjem fra halbal

De unge mænd, der i nat kørte galt mellem Gørding og Bramming, var formentlig på vej hjem fra fest

Et flækket træ og tydelige hjulspor på vejen er alt, hvad der er tilbage efter en alvorlig bilulykke i nat, der kvæstede fire unge mennesker, hvoraf den ene stadig er i livsfare. Ifølge ekstrabladets fotograf på stedet, er der ryddet op på ulykkesstedet. Tre af de unge mænd er indlagt i Esbjerg, mens den fjerde blev overført til Odense Universitetshospital på grund af kraniebrud.

Læs mere:

Krimi Voldsom ulykke i Esbjerg i nat: Fire unge hårdt kvæstet

- Bilen er flyttet, og der er ikke andre spor end hjulsporene på vejen, siger Christer Holte.

Endte i træ
Ifølge fotografen skete ulykken på et stykke lige vej mellem Gørding og Bramming.

Læs også:

Krimi Tre unge mænd er dræbt i bilulykke

Læs også:

Tre unge mænd mistede i nat livet i en trafikulykke på Køgevej ved Tjæreby syd for Roskilde. Den fjerde mand i bilen overlevede, men er i yderste livsfare, oplyser politiet. (Foto: Per Rasmussen) Krimi 18-årig svæver mellem liv og død

- Det skete mellem to kurver, hvor der er et stykke på omkring en kilometer vej, der går lige ud. Man kan se på hjulsporerne, at de er kommet over i den modsatte vejbane og derefter har forsøgt at rette ind igen. Der er det så gået galt. De er kørt over en grusrabat og ind i nogle træer, hvoraf et er flækket.

Christer Holte fortæller desuden, at han har talt med en ung mand, som fortalte, at der i aftes var halbal inde i Gørding. De unge mænd var sandsynligvis på vej hjem derfra.