De bør få samme behandling selv!

Angels er ejere er rystede over, at nogen har kunnet finde på, at slå deres chihuahua-hvalp ihjel

Sådan så det ud, da Sophie og Jonas kom hjem i mandags. (Collage: Privatfoto)
Sådan så det ud, da Sophie og Jonas kom hjem i mandags. (Collage: Privatfoto)

- Det var helt forfærdeligt at komme hjem til.

Sådan lyder det samstemmende fra ejerne til Angel - den et år gamle chihuahua-hund, der mandag aften blev tævet i ihjel i et ungt pars hjem i Tjørring lidt uden for Herning.

Sophie Olsen og Jonas Moeskjær Madsen, der bor i en lejlighed i Tjørring, havde således ingen anelse, om hvad der ventede dem, da de kom ved mandag ved 22-tiden.

- Da vi kommer hjem, kan vi med det samme se, at der er noget galt, og da vi så kommer ind i stuen, ser vi Angel ligge i en kæmpe blodpøl. Vi blev selvfølgelig rystede og kede af det, og senere da vi så kontaktede dyrlægen, kunne han fortælle os, at Angel var død af kraniebrud, fordi nogen havde smidt med hende, fortæller Jonas Moeskjær Madsen til ekstrabladet.dk.

Læs også: Kom hjem og fandt 'Angel' tævet ihjel

Ifølge politiet var der ingen tegn på indbrud i hjemmet, og derfor er hunde-drabet stadigvæk et mysterium - ikke mindst for Angels ejere.

- Vi har tænkt over det, men vi kan ikke komme i tanke om nogen, der kunne have interesse i at gøre det her. Det er ikke sådan, at vi har nogen fjender eller sure naboer.

- Men uanset hvad, håber vi bare, at politiet finder ud af, hvem der har gjort det her - Og at de får det, de har fortjent, lyder det.

Selv om der foreløbigt ikke er nogle solide spor at gå efter hos Herning Lokalpoliti, er det unge par fra Tjørring fortrøstningsfulde i forhold, at politiets efterforskning vil bære frugt.

- Vores nabo har noget overvågningsudstyr, som vi håber, der kommer noget ud af. Derudover hørte vores underbo noget tumult, og nogen der løb på trappen, så vi regner helt sikkert med, der sker noget.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mail: 1224@eb.dk