Kom hjem og fandt 'Angel' tævet ihjel

En et år gammel chihuahua-hvalp blev mandag aften tævet ihjel i Tjørring af en eller flere ukendte gerningsmænd

Sådan så det ud, da Angels ejere kom hjem mandag aften. (Collage: Privatfoto)
Sådan så det ud, da Angels ejere kom hjem mandag aften. (Collage: Privatfoto)

Et ungt, jysk par kom mandag aften hjem til en forfærdelig overraskelse på deres bopæl i Tjørring lidt uden for Herning.

Deres lille chihuahua-hvalp på omkring et år var nemlig blevet tævet ihjel i af en endnu ukendt gerningsmand.

Det bekræfter lokalpolitiet i Herning overfor ekstrabladet.dk.

- Det er en ganske forfærdelig sag. Hunden blev fundet død, da parret kom hjem til deres adresse mandag aften omkring kl. 22. Tilsyneladende har nogen været derinde og har smadret hundens hoved ned i et sofabord, hvorved den ifølge dyrlægerne fik kraniebrud og døde, lyder det fra vicepolitiinspektør Kell Svenningsen.

I parrets hjem var også to andre hunde, men ifølge politiet er der ingen tvivl om, at skaderne er forvoldt af et menneske. Indtil videre ved de dog ikke, hvad motivet til mishandlingen er.

- Der er ingen tvivl om, at det er et menneske, der har forvoldet de her skader. En af de andre hunde har også fået mindre knubs, der tyder på, at de er blevet sparket, lyder det fra Kell Svenningsen, der fortsætter:

- Derudover er sagen stadig lidt af et mysterium. Der var ingen tegn på indbrud i hjemmet, og lige sådan var der heller ikke stjålet nogle effekter i deres hjem i Tjørring.

På hunde-hjemmesiden, hundegalleri.dk, skriver ejeren Sophie blandt andet om mishandlingen:

- Folk omkring Herning: Hold godt øje med jeres hunde... En sindssyg person har slået vores lille pige ihjel ved at tage fat i hende som en lille fisk og tyre hendes hoved ned i vores sofabord. Ville blot gøre opmærksom på, at der går en morder fri lige nu og myrder uskyldige hunde. Så hold godt øje. R.I.P.

Eftersom lokalpolitiet i Herning stadig er på noget, der ligner bar bund i sagen, efterspørger de så mange henvendelser som muligt.

- Vi har nogle afhøringer, som vi skal foretage i dag, men derudover har vi ikke ret meget at gå efter, så hvis der er nogen, der ved noget, er de meget velkomne til at kontakte os, lyder det.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mail: 1224@eb.dk