48-årig mand anholdt efter blodigt knivstikkeri

En mand er blevet stukket ned ved Torvet i Frederiksværk her til aften. Hans tilstand er meget kritisk. Gerningsmanden er tilsyneladende pågrebet

Politiet har pågrebet en 48-årig mand for knivstikkeriet på Torvet i Frederiksværk. For at sikre spor er manden iført DNA-poser.  (Nordkysten.TV)
Politiet har pågrebet en 48-årig mand for knivstikkeriet på Torvet i Frederiksværk. For at sikre spor er manden iført DNA-poser. (Nordkysten.TV)

Poltiet i Nordsjælland har for kort tid siden anholdt den formodede gerningsmand til et knivstikkeri, der skete her til aften ved 19-tiden ved Torvet i Frederiksværk. Det meste af Torvet er stadig afspærret, mens politiets teknikere arbejder på gerningsstedet

Gerningsmanden ser sølle ud
- Vi kan bekræfte, at en mand er blevet stukket ned, og at det er alvorligt, lyder det fra vagtchefen hos Nordsjællands Politi, Bruno Witting-Hansen.

Manden, der tilsyneladende blev stukket i brystet, blev fragtet til Rigshospitalets Traumecenter med helikopter. Ifølge ekstrabladet.dks fotograf på stedet, er det en ca. 42 årig lokal mand, der er blevet stukket ned, med en meget stor kniv.

Den formodede gerningsmand er blevet pågrebet på Anker Heegaardsgade for få minutter siden. Tilsyneladende på sin egen bopæl. Ifølge fotografen er det en mand med 'et lidt sølle' udseende, som nu er i politiets varetægt og som vil blive sigtet for drabsforsøg.

Bruno Witting-Hansen siger, at poltiiet endnu ikke kender motivet til knivstikkeriet eller om offer og gerningsmand kender hinanden.

- Noget tyder på det, men det er ikke noget, jeg ved med sikkerhed, siger han.