Efterlyser hundelufter efter voldtægt

18-årig voldtægtsoffer har flere mærker i ansigtet efter knytnæveslag

En 18-årig blev udsat for fuldbyrdet voldtægt på en skovsti i Svendborg. Foto: Mads Claus Rasmussen
En 18-årig blev udsat for fuldbyrdet voldtægt på en skovsti i Svendborg. Foto: Mads Claus Rasmussen

En kvindelig hundelufter har måske set gerningsmanden til en grov voldtægt af en 18-årig kvinde på en skovsti i Svendborg.

Det er politiets håb, efter de stadig ikke har noget spor af gerningsmanden til voldtægten, der skete onsdag eftermiddag. Ifølge den forurettede mødte hun kvinden, der beskrives som plus 50 år med gråt hår og iført en hvid, tyk vinterjakke, mellem klokken 17 og 17.15. Hun gik sammen med en høj mand i tyverne med brunt hår, der var almindelig af bygning.

En 18-årig blev udsat for fuldbyrdet voldtægt på en skovsti i Svendborg. Foto: Mads Claus Rasmussen Krimi Voldtægtsmand spurgte efter falsk adresse

- De er sammen ude og lufte en grå lille puddelhvalp. Og forurettede går med sin schæferfarvede labrador, og så vekslede de et par bemærkninger om, at den lille hvalp var nysgerrig. Disse to personer kunne have mødt gerningsmanden senere, derfor efterlyser vi kvinden, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

Den 18-årige pige blev voldtaget i et skovområde i det vestlige Svendborg. (Foto: Googlemaps) Krimi 18-årig pige voldtaget under hundeluftning

Politiet har endnu ikke fået resultaterne af de retsgenetiske undersøgelser af voldtægtsofferet og kan derfor endnu ikke sige, om der er fundet dna på pigen. Men undersøgelsen af pigen har vist forskellige røde mærker efter slag, som kan stemme overens med hendes forklaring om, at voldtægtsmanden tog en trøje over hovedet på hende og slog hende i hovedet med knytnæveslag. Der er desuden også fundet spor af grannåle og andet fra skovbunden i hendes undertøj.

Gerningsmanden beskrives som en dansk mand på cirka 17-19 år. Han er omkring 175 cm. høj og almindelig af bygning med lyst kort muligt krøllet hår. Han var iført en mørkeblå, kortærmet T-shirt, blå blanke jogging-bukser med røde striber ned langs ydersiden og hvide løbesko med gule striber. Over armen medbragte han en mørkeblå cardigan eller jogging-trøje.

Henvendelser i sagen kan rettes til Fyns Politi på tlf. 114.

Ved du noget, så giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mail: 1224@eb.dk