23-årige Grace blev skoleskyderens offer

Politiet har endnu ikke offentliggjort navnene på de syv ofre fra gårsdagens skoleskyder, men 23-årige Grace Eunhae Kim er tilsyneladende et af dem

Ifølge vennerne på Twitter talte Grace en lille smule Farsi. (Foto: Facebook)
Ifølge vennerne på Twitter talte Grace en lille smule Farsi. (Foto: Facebook)

SÅ GLAD VAR HUN - SE HENDE I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

Tårerne strømmer på Twitter, efter det er kommet frem, at 23-årige Grace Eunhae Kim er et af se syv dødsofre fra gårsdagens skoleskyderi.

'Jeg kan ikke lade være med at kigge på dine billeder. Jeg vil sove bare for at se dit ansigt ... men jeg kan ikke stoppe med at kigge ... Jeg elsker dig' skriver en person på den 23-årige studines Twitter-feed.

Læs også:

Pistolmanden var ikke populær, fortæller en person, der påstår at kende ham. (Foto: Noah Berger/AP) Krimi Skoleskyder var 'paranoid og racist'

'OMG Jeg håbede, det ikke var sandt! RIP Du havde en smuk sjæl. Du vil blive savnet!!' skriver en anden.

Nære venner bekræfter overfor lokalavisen Pleasanton Patch, at den Grace Eunhae Kim er en af de syv, der blev skudt og dræbt af 43-årige One Goh, da han i går formiddags gik amok på Oikos University i Oakland, Californien.

Smilede altid
Ifølge hendes Facebook-profil arbejdede hun på BJ's Restaurant and Brewhouse i Newark.

Den kristne universitetsstuderende smiler stort på alle sine fotos på Facebook og Twitter, hvor hun også viser sine tatoveringer og piercinger frem.

Læs også:

SWAT-hold fra Oakland Police forlader området efter massakren. (Foto: David Poller/AP) Krimi Pistolmand havde pengeproblemer

'Smil, det er godt for dit helbred,' skrev hun den 12. februar på Facebook.

Men det kommer hun ikke til igen. Det har One Goh sørget for.

Artiklen fortsætter nedeunder...

Læs, hvad vennerne skriver om hende på Twitter:



<script type="text/javascript"> new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'search', search: '@KlMEUNHAE', interval: 30000, title: 'Tårerne strømmer på Twitter', subject: 'Det skriver de om hende', width: 'auto', height: 500, theme: { shell: { background: '#8ec1da', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#ffffff', color: '#444444', links: '#1985b5' } }, features: { scrollbar: true, loop: false, live: true, behavior: 'all' } }).render().start();



Den 43-årige pistolmand var for få måneder siden blevet smidt ud af det samme universitet, hvor han læste til sygeplejerske.

Politiet kender endnu ikke til hans motiv, men han kæmpede med gæld og mistede sidste år både sin mor og bror.

En person, der påstår at kende ham, betegner ham som en upopulær og paranoid racist, der ville have penge tilbage fra universitetet, der af ukendte årsager havde smidt ham ud.

Hvis man spurgte ham 'Hvordan går det?' så ville han svare 'Hvorfor? Ser jeg ikke ok ud?' fortæller den anonyme bekendte til San Francisco Chronicles kriminalreporter Henry K. Lee.

'Jeg vil dræber jer alle'
43-årige One Goh blev anholdt i et supermarked kort efter massakren på Oikos-universitetet, hvor den formodede gerningsmand havde affyret omkring 30 skud med et kraftigt håndvåben.

- Jeg har lige skudt nogle mennesker, sagde One Goh til de ansatte i Safeway-supermarkedet, der straks tilkaldte politiet.

Læs også:

En mand har dræbt syv personer på et universitet i Oakland nær San Francisco i Californien. Gerningsmanden menes at være en tidligere studerende. (Foto: AP) Krimi Dræbte syv: - Jeg har lige skudt nogle mennesker

One Goh, der læste til sygeplejerske på universitet, åbnede ild i et klasseværelse, hvor han forinden havde beordrede elever og lærere til at stille sig på række.

- Han sagde 'stil jer op på række. Jeg vil dræbe jer alle', fortæller Paul Singh, hvis 19-årige søster befandt sig i lokalet og blev såret af et skud i armen.

- Hun ringede til mig, og sagde, at hun var blevet skudt, siger Singh til avisen San Francisco Chronicle.

Skudt på klods hold
Et andet vidne fortæller, at gerningsmanden ’virkede skør’ og pludselig begyndte at skyde.

- Han rettede en pistol mod en mand, som han skød i brystet på klos hold. Derefter skød han vildt omkring sig i rummet, siger hun.

Læs også:

Krimi Fakta: Her er elever blevet skudt

Tashi Wangchuk fortæller, at hans kone, Denchen Yangzon, befandt sig i et tilstødende klasseværelse, da hun hørte skud.

- Hun låste døren og slukkede lysene. Så kom manden og bankede på, hvorefter han affyrede flere skud, inden han gik derfra igen, siger Wangchuk.

Intet motiv
Skoleskyderiet, der hører til blandt de værste i Californien, udløste vild panik på universitetet. Tv-billeder viste skræmte studerende, der flygtede fra området, mens politiet omringede området.

TV:

(Foto: AP) Krimi TV: Flere ramt ved skoleskyderi

Ifølge universitetsledelsen var One Goh, der er amerikaner med sydkoreanske rødder, for nylig blevet bortvist fra en eller flere klasser, men politiet ønsker ikke at kommentere et muligt motiv.

- Vi har endnu ikke afhørt ham og forsøger stadig at få puslespillet til at passe, siger politichef i Oakland, Howard Jordan, på et pressemøde.

SE VIDEO AF 23-ÅRIGE GRACE OVER ARTIKLEN

1 af 5 Den altid smilende studine bliver mindet på Twitter og Facebook. (Foto: Facebook)
2 af 5 (Foto: Facebook)
3 af 5 SWAT-hold stormede universitetet, men der var pistolmanden allerede stukket af. (Foto: Noah Berger/AP)
4 af 5 Politiet undersøger lig på græsplænen foran universitetsbygningen. (Foto: Noah Berger/AP)
5 af 5 Ifølge vennerne på Twitter talte Grace en lille smule Farsi. (Foto: Facebook)