14-årig tog fars bil og kørte mod træ

14-årig fra Køge kørte galt i nat med søster på bagsædet

Den 14-årige kørte galt på et lige stykke vej, så ud over, at det var ulovligt, at han sad bag rattet, er evnerne bag rattet næppe de bedste.
Den 14-årige kørte galt på et lige stykke vej, så ud over, at det var ulovligt, at han sad bag rattet, er evnerne bag rattet næppe de bedste.

Der bliver noget at tale om ved aftensmaden i aften, når en familie fra Køge igen er samlet, efter at en 14-årig dreng i nat tog sin fars bil og kørte ind i et træ med en kammerat på passagersædet og sin søster og en anden pige på bagsædet.

Politiet blev alarmeret kokken 04.12 natten til tirsdag, da en bil var kørt mod et træ på Sorøvej i Sigersted Huse ved Fjenneslev øst for Sorø.

Det var en beboer i området, der alarmerede politiet.

Ingen andre trafikanter var involveret i færdselsuheldet.

- Da vi nåede frem, sad der to uskadte piger i bilen på bagsædet. Den ene sagde, at det var hendes fars bil. Vi kontaktede bilejeren, som kom og hentede sin datter. Hendes veninde blev kørt hjem til sin mor i Køge, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Lene Madsen, til ekstrabladet.dk.

Bilejerens datter fortalte politiet, at hendes bror havde siddet bag rattet, og at en af hans venner havde siddet på passagersædet.

De to drenge var begge stukket af fra bilen, efter at have påkørt træet.

- Vi ledte efter dem med hunde omkring den havarerede bil, men de var væk. Vi frygtede, at de kunne ligge tilskadekomne i området, men ifølge oplysningerne fra drengens søster var de angiveligt ikke kommet noget til, siger Lene Madsen til ekstrabladet.dk.

Der bliver ikke ledt yderligere efter de to drenge i dag.

- Vi regner med, at han på et tidspunkt får dårlig samvittighed og kommer hjem, og at hans far så indfinder sig hos politiet med sønnen, siger Lene Madsen til ekstrabladet.dk.