TV: Flere ramt ved skoleskyderi

Syv elever meldes foreløbig dræbt og flere såret efter skudepisode på en kristen skole i Oakland. Oaklands politistyrke skriver på deres twitter-profil, at den mistænkte er varetægtsfængslet

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Ifølge msnbc åbnede en mand ild mod et kristent privat universitet i Oakland, USA. Klokken var 10.40 lokaltid, da gerningsmanden begyndte at skyde vildt omkring sig inde i et af klasselokalerne. Et vidne har sagt til avisen San Francisco Chronicle, at gerningsmanden læste på samme sygeplejekursus som hende, da manden pludselig rejste sig op i timen og skød en anden mand i brystet. Derefter begyndte han at skyde på alt, hvad der var i nærheden.

De amerikanske medier kommer med forskellige meldinger om døde og sårede, men ifølge Reuters skulle syv være dræbt og tre andre såret af skuddene. Politiet vil dog ikke bekræfte dødstallet, før de har fået helt kontrol over situationens forløb på Oikos Universitetet.

Koreaner i khakitøj
Politiet har ifølge de lokale medier anholdt en koreansk mand i 40' erne, som de mener er manden bag skyderierne.

Manden var ifølge vidner kraftigt bygget og iført khaki-tøj. De siger også, at han havde et sindsygt blik, da han skød sine ofre, og at han virkede sær.

Oaklands politistyrke skriver desuden på twitter-profilen, at den mistænkte er varetægtsfængslet, og at der ikke er nogen overhængende trussel mod andre civile i området.

ekstrabladet.dk følger sagen...