Dræbende vagtmand: Klar til at melde sig selv

George Zimmerman, der har hævdet, at han skød den 17-årige Martin i selvforsvar, er nu klar til at melde sig selv, hvis han bliver fundet skyldig

Flere tusinde amerikanere har været på gaden for at protestere mod den vagt, der dræbte en ubevæbnet teenager i Florida.

Demonstrationen var efterfulgt af et skarpt krav til myndighederne

Trayvon Martin, 17, var ubevæbnet, da han blev dræbt af den selvudnævnte vagtmand George Zimmerman. (Foto: AP) Krimi Mor vil have copyright på Trayvons navn

- Vi kræver anholdelser for skud i brystet, råbte de med henvisning til den 28-årige selverklærede vagtmand- George Zimmermans skud, der afsluttede teenagerens liv på en gade i byen Sanford.

Præsident Barack Obama har kaldt drabet for en 'tragedie' og har sagt, at det er 'bydende nødvendigt', at politiet efterforsker alle aspekter af sagen.

George Zimmerman hævder, at han skød den 17-årige Martin i selvforsvar i henhold til den kontroversielle 'stand your ground'-lov, som giver personer udvidede beføjelser til at forsvare sig selv, hvis de føler sig truet. Også uden for deres eget hjem.Læs også: Du kan ikke dræbe med en pose slikDer har hidtil lydt talrige opfordringer til at anholde Zimmermann, men han er stadig på fri fod.

Men nu siger George Zimmerman gennem sin advokat, at han er klar til at melde sig selv til politiet, hvis han bliver fundet skyldig i anklagerne.

Læs også: Dusør for vagtmand der skød 17-årig