Nu bliver dødsårsagen fastlagt

En retsmediciner er netop nu i gang med at obducere ligene af Thomas Bøgelund-Hansen og hans 12-årige datter Emma

12-årige Emma fra Tåstrup med sin far 48-årige Thomas Bøgelund-Hansen.  (Privatfoto)
12-årige Emma fra Tåstrup med sin far 48-årige Thomas Bøgelund-Hansen. (Privatfoto)

Godt nok kaldte 12-årige Emma sin far for 'verdens bedste', men alt tyder på, at det var 'verdens bedste', Thomas Bøgelund-Hansen, der valgte at tage sin elskede datter med sig i døden ved et udvidet selvmord torsdag nat.

Netop nu er en retsmediciner i gang med at fastslå den præcise dødsårsag for far og datter.

Ifølge drabschefen i Københavns Vestegns Politi, vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, tyder alt på, at far og datter døde af kulilteforgiftning fra en Weber-grill, der var trukket ind i soveværelset i farens lejlighed i Lindevangshusene i Tåstrup. Der var ingen tegn på vold på pigen.

12-årige Emma fra Tåstrup med sin far 48-årige Thomas Bøgelund-Hansen.  (Privatfoto) Krimi Han virkede helt normal

Det foreløbige resultat af obduktionen vil foreligge i eftermiddag.

Intet motiv
Men dødsårsagen er ikke det samme som, at man får en årsag til den uforståelige tragedie, hvor far og datter sov ind sammen i deres nattøj i farens dobbeltseng.

12-årige Emma fra Tåstrup med sin far 48-årige Thomas Bøgelund-Hansen.  (Privatfoto) Krimi Du er verdens bedste far <b>Læs også: Du er verdens bedste far </b>

Og meget tyder på, at der heller aldrig vil komme et rigtigt svar. Politiet har allerede afhørt alle i faren og datterens omkreds uden at komme nærmere en grund til, at det skulle ende så galt.

- Vi gør ikke så meget mere ud af det, medmindre obduktionen bringer noget andet frem. Det er jo mest venner og familie, der har brug for et motiv. Det har politiet ikke på samme måde, siger drabschef Charlotte Skovby.

Ekstra Bladet har talt med flere venner til Thomas Bøgelund-Hansen, der alle er fuldstændig uforstående over, hvis han har taget sit eget og sin datters liv.

Der har ikke været tegn på, at den 48-årige ingeniøruddannede far havde psykiske problemer eller svær depression.

- Han virkede glad. Ingen har mærket noget. Aftenen før snakkede Thomas i telefon med en ven. Han kunne absolut ikke mærke noget på Thomas, siger en gammel ven til Ekstra Bladet.