Du er verdens bedste far

Men han tog hende med i døden: Politiet hælder til, at Thomas Bøgelund-Hansen begik selvmord med en grill

12-årige Emma fra Tåstrup med sin far 48-årige Thomas Bøgelund-Hansen.  (Privatfoto)
12-årige Emma fra Tåstrup med sin far 48-årige Thomas Bøgelund-Hansen. (Privatfoto)

12-årige Emma fra Tåstrup elskede sin far, Thomas Bøgelund-Hansen, 48.

Siden hun var lille, havde hun boet en uge ad gangen hos sin mor og storesøster på 15 og en uge hos sin far i hans lejlighed i Lindevangshusene i Tåstrup kun nogle få hundrede meter fra moderens bopæl.

Flere gange skrev Emma på sin fars væg på Facebook, hvor meget hun holdt af ham.

Du er verdens bedste far, skrev hun 10. februar i år. Og året før lød det: ’Du er simpelthen bare verdens dejligste far’.

Ifølge veninderne var Emma da også tæt knyttet til faderen. Han lavede også sjov med sit forhold til Emma på Facebook. Under arbejdsgiver skrev han: Emma Bøgelund Pedersen. August 1999 til nu: Butler/tjener/pakæsel, chauffør. Hårdt arbejde, meget hårdt.

Fundet i nattøj
Torsdag nat tog ingeniør Thomas Bøgelund-Hansen formentlig sin datter med i døden. Mordet på Emma og hans eget selvmord er indtil videre en gåde for politiet.

– Vi har stadig den teori, at der er tale om drab og selvmord, siger drabschef, vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi.

(Foto: Kenneth Meyer) Krimi TV: Drabschef: Far tog datter med i døden

Thomas Bøgelund-Hansen og hans datter blev fundet i nattøj i samme dobbeltseng i soveværelset i lejligheden i Lindevangshusene 56. De er formentlig gået i seng og sovet lige ind i døden, efter at Thomas Bøgelund-Hansen havde tændt en webergrill i soveværelset.

Fredag skulle Emma havde været i skole på Borgerskolen i Tåstrup, hvor hun gik i 6. z. Men hun mødte ikke op.

– Er der fundet noget afskedsbrev?

– Nej intet. Og vi har snakket med familie og venner. Der er ingen, der har set det komme. Der er tilsyneladende ingen grund til, at han har gjort, som han har gjort. Pigens mor er selvsagt frygtelig chokeret. Hun og faderen havde et fint forhold. Alle tre havde et fint forhold til hinanden. Og der har ingen problemer været mellem forældrene eller barnet.

– Der er heller ikke nye forhold som, at han pludselig skulle være blevet arbejdsløs eller økonomiske problemer. Der er absolut intet, der peger på, at det skulle ende på denne tragiske måde, siger drabschef Charlotte Skovby.

Tragisk
Emmas mor og Thomas Bøgelund-Hansen har ifølge drabschefen aldrig boet sammen, men har haft et fint forhold omkring Emma, som også har en storesøster på 15 år, som moderen har med en anden mand. Ifølge det oplyste til politiet skulle Thomas Bøgelund-Hansen have været arbejdsløs de seneste syv år.

– Det er en frygtelig, frygtelig tragisk situation, siger drabschefen.

– Der er ikke noget, der tyder på en forbrydelse?

– Nej. Men det prøver vi selvfølgelig også at udelukke ved de tekniske undersøgelser. Mandag skal de begge obduceres. Men der er intet, der tyder på andet end drab og selvmord.

Ekstra Bladet var i går i kontakt med Thomas Bøgelund-Hansens nærmeste familie – de ønskede ikke at udtale sig.

1 af 2 
2 af 2 12-årige Emma fra Tåstrup med sin far 48-årige Thomas Bøgelund-Hansen. (Privatfoto)