Mand 'bøllebanket' ved Brøndby stadion

To voldsmænd blandede sig i et skænderi mellem en mand og en kvinde ved Brøndby Stadion og besluttede at gennembanke manden

- Han er tilsyneladende ikke kommet alvorligt til skade, selvom han er ikke er køn, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, Jens Møller, til ekstrabladet.dk.

Manden har været heldig og er sluppet med hævelser i ansigtet, efter et overfald søndag aften ved Brøndby Stadion, hvor to mænd slog og sparkede ham.

Men det har tilsyneladende intet med fodbold at gøre. Ifølge politiets vidner var voldsofret i skænderi med en kvinde - 'en ekskone eller veninde' - da to mænd besluttede sig for at blande sig.

- De kommer så op og skændes og uden varsel, slår de ham ned, siger Jens Møller.

Ifølge politiets vidner bliver han først slået i ansigtet af den ene af overfaldsmændene. Da han ligger på jorden blander den anden sig med slag og spark.

Den første og mest aggressive af de to vil blive stillet for en dommer. Han har tre tidligere voldsdomme på samvittigheden - den seneste er han stadig på prøve for.

- Vi skal lige have forelagt juristen, om det er groft nok til, at vi også kan fremstille den anden også. Det er foregået i forening, og da han deltager, er den forurettede slået i gulvet.

Manden er ikke livsfarligt kvæstet, men har ifølge politiets vagtchef fået 'bøllebank'.

Overfaldet sker klokken 21.05.