Her blev 18-årig ridepige dræbt

Ramte vejsten

Den 18-årige kvinde ramte ind i en sten. (Foto: Karsten Sörensen)
Den 18-årige kvinde ramte ind i en sten. (Foto: Karsten Sörensen)

Det var den 18-årige Charlotte Teckemeier, der blev dræbt ved en soloulykke på Bygaden i Hønsnap nær Kruså. Det oplyser jv.dk.

Pigen var elev på et stutteri i nærheden af Tinglev.

Mandag aften mistede hun herredømmet over sin bil i en blød kurve på landevejen og kørte ind i en stor sten i vejkanten. Hun blev dræbt på stedet.

18-årig kvinde dræbt i soloulykke

Familien har indrykket en dødsannonce, hvor mor, far og bror skriver: 'Vores elskede datter og søster Charlotte Teckemeier er brat taget fra os i en meningsløs ulykke. Du er i vores tanker, du er smilet på vores læber. Men når vi tænker på dig, begynder vi at græde, fordi vi savner dig'.

Charlotte Teckemeier var en vellidt pige, der beskrives som meget smilende og glad. På Mindet.dk har hendes bror, hendes far, farmor og mange venner og familiemedlemmer skrevet gribende hilsner efter, at identiteten på den omkomne bilist blev kendt.

Politiet i Syd- og Sønderjylland efterlyser vidner til ulykken mandag aften.

En nabo ved ulykkesstedet har set to bilister passere den forulykkede bil umiddelbart efter uheldet klokken 1850.

Charlotte Teckemeier bliver begravet på tirsdag fra Bov Kirke.

Ulykken fandt sted blot halvandet døgn efter, at fire unge mænd kørte galt på Sjælland - tre blev dræbt på stedet, en døde dagen efter. De fire teenagere skal begraves samtidig på lørdag fra Roskilde Domkirke. Læs:

Fire døde drenge begraves samtidigt