Kvindelige advokat kradsede stewardesse

En kvindelige norsk advokat er tiltalt for alt fra vold mod tjenestemænd over dødstrusler til at have revet en kvindelige stewardesse

Den kvindelige advokat har angiveligt også ladet sin vrede gå ud over en stewardesse på et Norwegian-fly. (Arkivfoto: Norwegian)
Den kvindelige advokat har angiveligt også ladet sin vrede gå ud over en stewardesse på et Norwegian-fly. (Arkivfoto: Norwegian)

Det er ikke småting, en kvindelige norsk advokat er tiltalt for.

Anklageskriftet rummer alt fra dødstrusler, vold mod tjenestemænd, beskidt sprog og vold mod en stewardesse.

Det skriver lokalavisen f-b.no.

Ifølge anklageren i sagen sparkede hun ved anholdelsen en arrestforvarer i brystet og forsøgte at bide en politimand. Ifølge avisen blev det hele fanget på overvågningsvideo.

Læs også:

Råbte 'bin Laden' og fik pilot til at vende om

Advokaten blev anholdt klokken tre om natten den 8. januar efter at være gået fuldstændig amok på en bar i Frederikstad.

Der har hun angiveligt kradset eller revet en kvindelige servitrice og forulempet stedets indehaver ved at kalde ham 'en forbandet udlænding og dum skid'.

- Jeg dræber jer, sender torpedoer (slang for kriminelle inkassotyper/gorillaer -red.) efter jer og knuser jeres hoveder, skal hun have sagt.

Læs også:

Sexet stewardesse hiver ned i trusserne

Ud over den skandaløse bytur er hun også anklaget for at have revet en stewardesse på en flyvning mellem Tyrkiet og Norge.

Ved flere lejligheder skal den kvindelige advokat også have sendt trusler på sms til en mand og to kvinder.

'Du vil blive taget af dage', 'Jeg ommøblerer dit ansigt' og 'Jeg kommer og skyder dig nu, lader haglgeværet nu' skal hun angiveligt have skrevet til sine ofre.

Læs osgå:

Luftdrama: Pilot overfaldet på passagerfly

Oven i alt det andet er der også et tiltalepunkt om, at kvinden skulle have lavet en slags telefonfis med politiet, ved at have slået alarm om en bevidstløs person i sit hus. Men da politi og ambulance rykkede ud, viste det sig at være forkert.

Kvinden risikere ifølge f-b.no at miste sin bestalling, hvis hun bliver kendt skyldig.