Bombe mod frisørsalon i Malmø

Københavns søsterby på den anden side af Øresund er endnu engang ramt af en spektakulær, kriminel episode.

En sprængladning detonerede tidligt mandag morgen udenfor en frisørsalon på Båstadsgatan i Malmø. Det skriver Sydsvenskan.

Ingen personer kom noget til ved eksplosionen, der fandt sted i nattens mulm og mørke omkring klokken 4. Braget kunne høres langt væk.

Facaden på frisørsalonen blev skadet, men de indre dele af butikken slap dog uden større skrammer, lyder det. Politiet afspærrede mandag morgen pladsen foran bygningen for tekniske undersøgelser.

Ordensmagten er nu i gang med at finde vidner til episoden, for de mangler både mistænkte og motiv bag den kriminelle handling.

- Vi ved ikke, hvorfor det her er sket, fortæller vagthavende Erik Jeppsson fra politiet i Skåne.

Den iøjnefaldende og øredøvende hændelse rubriceres i første omgang som groft hærværk, men der kan måske blive skruet op til mere alvorlige paragraffer, hvis det vurderes, at personer har været udsat for fare.

Frisørsalonen skulle 1. marts overlades til en ny ejer, som dog ikke har oplevet nogle trusler mod butikken, skriver Sydsvenskan.

Malmø, Københavns skånske søsterby, har gennem de seneste måneder været præget af flere drab og opsigtvækkende skudepisoder.