21-årig fik kraniebrud på rustur

En 21-årig journaliststuderende kom i nat så alvorligt til skade på Journalisthøjskolens rustur, at han nu er indlagt med kraniebrud

Faldulykken skete på Journalisthøjskolens traditionsrige rustur, der altid går til Kliplev i Sønderjylland. (Foto: Googlemaps)
Faldulykken skete på Journalisthøjskolens traditionsrige rustur, der altid går til Kliplev i Sønderjylland. (Foto: Googlemaps)

En 21-årig journalist-studerende fra Journalisthøjskolen i Aarhus kom i nat rigtig galt af sted, da han sammen med 122 andre journalist-spirer var på den traditionsrige rustur i Kliplev i Sønderjylland.

Det oplyser Danmarks Journalisthøjskole på deres hjemmeside.

Ifølge rektor på Journalisthøjskolen i Aarhus faldt den 21-årig mand ned af en trappe.

- På et tidspunkt i løbet af lørdag aften falder han ned af en trappe fra første sal i en af spejderhytterne. Ved faldet slår han baghovedet så hårdt, at han mister bevidstheden. Efterfølgende finder de ud af på skadestuen, at han har pådraget sig et kraniebrud, fortæller Journalisthøjskolens rektor, Jens Otto Kjær Hansen til ekstrabladet.dk.

Efter den alvorlige fald-ulykke blev den 21-årige mand akut indlagt på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa, men senere var det nødvendigt at overflytte ham til neurokirurgsk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Her er han dog heldigvis kommet sig så meget, at han har været bevidsthed.

Dermed er han med al sandsynlighed uden for livsfare.

Ifølge Jens Otto Kjær Hansen skete den alvorlige ulykke ikke, fordi der var tale om et 'abegilde'.

- Nej, det var ikke fordi, de væltede rundt. Selvfølgelig har de hygget sig, som man nu gør, når man er i starten af 20'erne, men der var ikke tale om et orgie. Ifølge de studerende, der var til stede, kunne faldet lige så godt være sket for alle mulige andre, lyder det.

I løbet af søndagen vendte de studerende tilbage til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, hvor et beredskab ventede for at yde støtte og krisehjælp.

Den 21-åriges familie er sammen med rusformanden til stede på Aarhus Universitetshospital, hvor den unge mand stadigvæk er indlagt.