Kastede Marlene ud fra 3.sal: Jeg forstår ikke, hun er frustreret

Voldsmanden, der gjorde Marlene Duus invalid for livet, mener også, at offeret ødelagde hans liv

Kastede Marlene ud fra 3.sal: Jeg forstår ikke, hun er frustreret

Voldsmanden, den 43-årige franskmand Frank Saksik, udviser ingen forståelse for den situation, som hans ekskæreste Marlene Duus står i.

For tre år siden gik Frank Saksik amok og smadrede Marlene Duus med et jernrør, hvorefter han smed hendes livløse krop ud af et vindue fra 3. sal på Frederiksberg.

Marlenes forbrydelse var, at hun havde gjort det forbi med kæresten.

Offeret trådte i går frem i en kronik i Politiken og beskrev sin frustration over, at hun sad med en uforløst erstatningssag og var erklæret 50 procent invalid, mens voldsmanden nu var i et udslusningsforløb fra fængslet og havde fået praktikplads i en bager i mesterkokken Claus Meyers virksomhed.

Se Claus Meyers brev til Marlene

Ekstra Bladet opsøgte i går Frank Saksik for at høre hans version af, at offeret føler sig hjælpeløs og svigtet af systemet, mens han som gerningsmand får hjælp til at komme videre i sit liv.

Men Frank Saksik siger, at han selv har skaffet sig praktikpladsen hos bageren og siger:

- Jeg har fået en praktikplads. Skal jeg skyde mig selv, fordi jeg har fået en praktikplads? Jeg kan ikke hjælpe hende. Hvad skal jeg gøre? Kan jeg forstå hun er frustreret?. Næeh. Ærligt. Næeh, siger han til ekstrabladet.dk.

Frank Saksik blev i dømt seks års fængsel. Efter afsoningen af halvdelen af straffen, har han mulighed for at blive udsluset og få en praktikplads.

Læs:

Ekspert: Hun har fået masser af hjælp

Læs hele interviewet med voldsmanden i Ekstra Bladet i dag.

Læs også: Han var helt vild og slog om sig med et jernrør

Læs også: Jeg væmmes ved at voldsmanden kommer før mig ..... i Ekstra Bladet tirsdag