Lauges familie: Det var en ulykke

Faderen til den 19-årige Lauge Jon Eilrich, der torsdag døde under en skitur i Frankrig, har endnu ikke set sin søns lig

Simon Eilrich sidder på andet døgn alene i Frankrig, hvor han venter på at se liget af sin blot 19-årige søn Lauge Jon Eilrich.

Fransk politi har endnu forhindret ham i at se sin søn, der natten til fredag styrtede ned fra femte sal fra sit lejlighedshotel, SARA Residences Mélèzes, på det for danskere relativt ukendte skisportssted Risoul, oplyser Lauge Jon Eilrichs onkel, Gert Eilrich til ekstrabladet.dk.

- Han har endnu ikke set liget af Lauge. Han er ret frustreret over, at det kan tage så lang tid, siger Gert Eilrich til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Avis: Han var fuld da han styrtede i døden

Var beruset
Tidligere lørdag oplyste den franske avis Le Dauphiné Libéré, at den 19-årige dansker havde været på natklub torsdag og var stærkt beruset, da han styrtede i døden.

Gert Eilrich bekræfter overfor ekstrabladet.dk, at Lauge havde fået et par genstande samme aften, men han afviser, at nevøen var stærkt beruset.

- Han var beruset, men han havde ikke nogen alarmerende promille, siger han til ekstrabladet.dk og går dermed imod de informationer, som Le Dauphiné Libéré giver.

ekstrabladet.dk erfarer, at den 19-årige blot havde en promille på 1,26, da han faldt fra femte sal.

Ville ind til en pige
Fransk politi har indtil nu holdt informationerne om, hvordan ulykken kunne ske tæt ind til kroppen.

ekstrabladet.dk erfarer nu, at det var et øjebliks kådhed, der kostede den 19-årige dreng livet.

Lauge havde tidligere på aftenen mødt en jævnalderende pige på en bar i nærheden, og ulykken skete, da han senere på aftenen ville ind på hendes værelse.

Fransk politi arbejder ud fra en teori om, at den 19-årige var kommet ind i et teknikrum, hvor han fik åbnet et vindue. Fra vinduet forsøgte han at kravle over på altanen til det værelse, hvor pigen boede.

På vej over glider Lauge og styrter i døden i en alder af blot 19 år.