Bandidos rykker ind på Amager

Endnu et rockerhus på Amager Landevej

Denne bygning på Amager Landevej huser den seneste afdeling af rockerklubben Bandidos (Foto: Rasmus Flindt Pedersen).
Denne bygning på Amager Landevej huser den seneste afdeling af rockerklubben Bandidos (Foto: Rasmus Flindt Pedersen).

Først var det et, nu er der to rockerhuse på Amager Landevej på Amager.

Rockerklubben Bandidos har overtaget en ejendom lige bag ved Kastrup Lufthavn og har åbnet afdeling der. Bygningen ligger godt 500 meter fra HA-støtteklubben Devils Choice's hus på samme vej.

Da ekstrabladet.dk i går besøgte adressen, hang den prominente Bandidos-rocker, Bo Skelmose ud af vinduet. Flere unge fyre med kort hår var ligeledes til stede.

Rockeren havde ikke det store at sige.

- Vi har ingen kommentarer. Men det viste I vel godt, sagde han med et skævt smil og henviste til klub-ledelsen.

Her vil man heller ikke kommentere huset på Amager.

'Lorteøen' har ellers gennem årene været HA's område. Men efter Jim Thindann, præsident, Bandidos Europe, i sommeren 2010 i arrigskab rev den tidligere samarbejdsaftale mellem klubberne over, har Bandidos åbnet nye klubhuse på stribe.

Og det særligt i byer, der ifølge aftalen ellers havde været HA-land. Blandt andet Odense. Nu er turen så kommet til Amager. Selv om politikilder vurderer, at situationen mellem de to klubber pt langtfra er kærligt, står en ny rockerkrig dog ikke direkte for døren, vurderer kilderne.

Til gengæld vurderer politikilderne, at HA's modtræk eventuelt kunne være at åbne en afdeling et sted i Nordsjælland, som Bandidos ellers har anset for deres område.