55-årig bagbundet og frarøvet dankort

En mand fra Søllested fik sig en ubehagelig overraskelse, da han blev mødt af to maskerede mænd på sin adresse

De to mænd, der angiveligt talte med lokal accent, dukkede op på den 55-åriges adresse på Skovlængevej og truede ham til at udlevere sit dankort og tilhørende kode. Det skriver Lolland Falsters Folketidende.

Den ene mand kørte herefter til den nærmeste bank for at hæve et beløb fra kortet, mens den anden blev tilbage og bevogtede den 55-årige.

- Han skulle angiveligt sikre, at den 55-årige havde udleveret den rigtige kode, fortæller vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til avisen.

Bagbundet og efterladt
Efter det var lykkedes at hæve et beløb, politiet ikke ønsker at oplyse, valgte de to mænd at bagbinde den 55-årige, inden de forlod hans hjem i en hvid kassevogn.

Ifølge vagtchefen var den 55-årige dog i stand til at vriste sig fri og efterfølgende alarmere politiet – det skete omkring klokken 21.35.

Det er endnu uvist, om den 55-årige kom hjem midt i et indbrud, eller om de to mænd havde ventede på ham.

Politiet skal i dag undersøge sagen, der efterforskes som et røveri, nærmere. Ifølge vagtchefen skal der blandt andet foretages en række tekniske undersøgelser på stedet, ligesom eventuelle overvågningsbilleder fra banken skal kigges igennem.

Politiet hører gerne fra folk, der kan have set de to mænd eller den hvide kassevogn.