Rebildfaren: - Du er ikke min søn mere

Rebildfaren slog hånden af sin søn med en sms

Den tiltalte Rebildfar slog hånden af sin søn i en sms. (privatfoto)
Den tiltalte Rebildfar slog hånden af sin søn i en sms. (privatfoto)

En sms og en lydfil mellem den ene af Rebild-farens sønner og den tiltalte JEP sætter hans forklaringer i retten under pres.

Den 56-årige JEPs påstand om, at han havde været en god far for sine børn, blev grundigt undermineret sidst i mandagens retsmøde, da anklageren Anette Abildgaard læste en sms op, som hans søn D modtog fra sin far.

I sms’en skriver faren, at han ikke betragter D som sin søn mere, efter en episode han ikke kunne erindre.

Faren kunne ikke umiddelbart huske, at han havde sendt sms’en, men han erkendte, at han nok havde gjort det.

Læs også: Rebildfaren: - Jeg har været en god far

Efter at have læst sms’en op afspillede anklageren en lydfil fra D's mobiltelefon. Den var optaget et kvarter efter smsén var afsendt.

På optagelsen kunne man høre en beruset JEP gentage overfor D, at han ikke længere var hans søn, hvorefter der blev lagt på.

Læs også: Rebildfaren nægter sig skyldig

Hvad der udløste de voldsomme reaktioner ville han ikke ind på, eller også kunne han bare ikke, for han fortalte flere gange, at han havde problemer med overhovedet at huske episoden.

En medvirkende årsag til den slørede hukommelse er angiveligt, at JEP har haft et heftigt alkoholforbrug igennem mange år.

I morgen fortsætter afhøringen af den tiltalte JEP. Her er det hans forsvarer, der vil få mulighed for at finde huller i anklager Anette Abildgaards bevisførelse.