Bilerne skøjter rundt: To alvorlige biluheld på Sjælland

En 30-årig mand er kommet alvorligt til skade efter et uheld syd for Ringsted - i bilen var hans 6-årige søn

Redningsarbejdet på Knud Lavardsvej i Ringsted blev vanskeliggjort af, at den hvide Audi A& havnede i grøften. (Foto: Henrik Larsen)
Redningsarbejdet på Knud Lavardsvej i Ringsted blev vanskeliggjort af, at den hvide Audi A& havnede i grøften. (Foto: Henrik Larsen)

Det glatte føre har tilsyneladende givet store problemer for trafikanterne på Sjælland i løbet af dagen.

To gange inden for cirka en time er uheldige bilister nemlig kørt alvorligt galt i området nær Ringsted på Midtsjælland.

Det første af uheldene skete i et skov-området på Knud Lavardsvej i Ringsted, oplyser vagtchefen for Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

- Vi kan endnu ikke sige hvorfor, men der der tale om et solouheld, der indtræffer kl. 12.57, hvor en mand mistet herredømmet over sin bil og havner i grøften. Han er nu blevet fragtet til Slagelse Sygehus, og hans tilstand er endnu ukendt, fortæller vagtchefen.

Selv om det andet uheld også skete tæt på Ringsted, er det dog Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, der har stået for udrykningen.

- To biler støder frontalt sammen på Suså Landevej kl. 11.24. Tilsyneladende kommer den ene bil - med en 30-årig mand og hans 6-årige søn - ud i noget slinger, hvorefter den kører frontalt sammen med en modkørende med en 75-årig mand bag rattet, oplyser vagtchefen til ekstrabladet.dk.

- Den 6-årige dreng slap uskadt for ulykken og er nu sammen med sin familie. Hans 30-årige far er dog kommet alvorligere til skade og er blevet fløjet til Rigshospitalet, hvor han lige nu ligger på Traumecenteret. Den 75-årige mand er blevet kørt på det lokale sygehus, fortsætter vagtchefen.

Også i Nordsjælland har man mærket til snefald og glatføre. Adskillige gange er biler kørt galt, men heldigvis har ingen af ulykkerne været alvorlige.

- Vi har haft en del uheld på grund af de store snebyger. Men heldigvis har der indtil videre kun været tal om materiel skade. Ingen personer er kommet noget til, selvom vi f.eks. havde to biler, der stødte frontalt sammen kl. 14.25 på Skindersøvej i Helsingør, oplyser vagtchefen for Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk.