Drabssigtet fremstilles in absentia

Judy Meiniche Simonsens formodede drabsmand fremstilles i grundlovsforhør fredag kl. 09.00

Kristian Heilmann er sigtet for drabet på den 46-årige socialpædagog Judy Meiniche Simonsen. (Privatfoto)
Kristian Heilmann er sigtet for drabet på den 46-årige socialpædagog Judy Meiniche Simonsen. (Privatfoto)

Kristian Heilmann fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Viborg fredag kl. 09.00. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 39-årige mand er sigtet for drabet på den 46-årige socialpædagog Judy Meiniche Simonsen, som i går blev fundet dræbt i Dollerup Bakker.

Læs også:

Formodet drabsmand sigtet for trusler mod ansat

Kristian Heilmann fremstilles in absentia. Dvs. at han ikke er tilstede ved grundlovsforhøret, da han i forbindelse med sin anholdelse torsdag formiddag blev svært kvæstet i en trafikulykke.

Han er i øjeblikket indlagt på traumecenteret på Aarhus Sygehus.

- Vi forventer ikke, at han kommer til grundlovsforhøret, siger politiinspektør Ole Henriksen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Formodet drabsmand alvorlig kvæstet

Kort før kl. 10.00 så en politipatrulje Kristian Heilmann i en stjålet bil ved Randers. Efter en kort eftersættelse kørte bilen ind i et vejtræ på Skovvadbrovej ved Bavnehøjsvej i Bjerregrav Stationsby, og Kristian Heilmann kom alvorligt tilskade.

Politiets indsatsleder på stedet oplyser til ekstrabladet.dk, at politiet var omkring 500 meter fra Kristian Heilmann, da han af ukendte årsager fortsatte lige ud i en kurve med 60-80 km/t.

Den 39-årige Kristian Heilmann er beboer på bostedet Blåkærgaard ved Viborg.

Tirsdag aften tog han og socialpædagogen Judy Meiniche Simonsen fra bostedet ud på en køretur i en sølvgrå Skoda, så han kunne få lidt frisk luft.

Læs også:

Efterlyst: Jeg blev kriminel fordi mor blev myrdet

Da de efter en time ikke var kommet tilbage, blev der slået alarm fra Blåkærgaard, da man heller ikke kunne få kontakt til deres mobiltelefoner.

Natten igennem blev de to eftersøgt med blandt andet helikopter, og onsdag formiddag blev pædagogen fundet død ved ishuset i Dollerup nær Hald Sø.

Hun var ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger dræbt med knivstik.

Politiinspektør Ole Henriksen fra Midt- og Vestjyllandspoliti vil dog først udtale sig om dødsårsagen, når obduktionen er slut i løbet af torsdagen.