Politiet identificerer blodig og afklædt mand

Det var en 34-årig mand, der tidligere på dagen blev fundet afklædt i sneen i Vordingborg

Manden blev fundet i en baggård i Vordingborg. (Foto: Googlemaps)
Manden blev fundet i en baggård i Vordingborg. (Foto: Googlemaps)

Politiet har nu fået identificeret den mand, der søndag morgen blev fundet blodig, afklædt og stærkt nedkølet i sneen i en baggård ved Købmagergade 6 i Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til ekstrabladet.dk.

- Der er tale om en 34-årig mand, der nærmest er nabo til den baggård, hvor han blev fundet, fortæller vagtchef Søren Østervig og fortsætter:

- Men vi har stadigvæk ikke haft lejlighed til at tale med ham, for han er nu blevet overført til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han lige nu er igang med at blive varmet op igen. Han er uden for livsfare, men da vi fandt ham, havde en legemstemperatur på 28 grader.

LÆS OGSÅ: 40-årig lå blodig og afklædt i sneen

Politiet ved stadigvæk ikke, om der har været tale om et egentlig overfald, men noget af mandens tøj er blevet fundet smidt på jorden i nærheden.

- Vi kan ikke umiddelbart se, om han har smidt tøjet af sig selv, eller om det er blevet revet af ham, og derfor er også stadig svært at sige, om der rent faktisk har været tale om et overfald, siger Søren Østervig og fortsætter:

- Derfor vil vi gerne i kontakt med folk, der kan hjælpe os med at finde ud af, hvad der er sket. Måske er der nogen, der har hørt noget sidst på natten, siger Søren Østervig.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

Ved du noget, så giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mail 1224@eb.dk.