Formodede bordelrøvere fanget i Aarhus

En mand og en kvinde er blevet fængslet i fire uger for grove røverier mod to aarhusianske bordeller.

Østjyllands Politi har natten til torsdag anholdt en mand og en kvinde på Viborgvej i Aarhus. Politiet har sigtet begge for to røverier mod aarhusianske massageklinikker, og ved et grundlovsforhør er de begge varetægtsfængslet i fire uger.

Ved det første røveri, som fandt sted på en massageklinik i Marstrandsgade i Aarhus C natten til mandag, blev en 36-årig kvinde kneblet og bundet på hænder og fødder.

Den 39-årige mand og den 54-årige kvinde blev anholdt natten til torsdag klokken 02.50.

- To thailandske piger løber en patrulje på Viborgvej i møde, og de udpeger en bil, der holder i nærheden, fortæller politikommissær Mogens Brøndum til Ritzau.

De thailandske piger udpeger manden og kvinden i bilen som gerningsmændene over for politiet. Manden og kvinden i bilen er blandt andet i besiddelse af en pistol.

- Ved røveriet i nat medbragte de desuden en spray, strips og håndjern, fortæller Mogens Brøndum.

Meget tyder på, at det er de samme gerningsmænd, som står bag de to røverier. Fremgangsmåden er nemlig identisk.

I begge tilfælde har der været tale om en mand og en kvinde, som har udgivet sig for at være politifolk. Og de har begge gange været bevæbnet med en pistol.

Mogens Brøndum kan endnu ikke oplyse de nærmere detaljer om nattens røveri. Med røveriet den 30. januar er særdeles groft.

- De opsøger massageklinikken, hvor en 36-årig kvinde opholder sig alene. Hun bliver bagbundet på hænderne med sort reb og tape, og hun får fødderne bundet sammen og munden tapet til, fortæller Mogens Brøndum.

Herefter stak røverne af med den penge, der var i klinikken. Desuden tog de kvindens papirer, blandt andet hendes pas, og flere telefoner, der var på stedet.

Ingen af de to fængslede kærede afgørelsen til landsretten.