Narkolager i container i Hornbæk

Politiet har anholdt fire efter fundet af et stort parti amfetamin i en container i Hornbæk

I en container i Hornbæk fandt politiet et kilo amfetamin. Der har været flere kilo skjult i containeren, mener politiet. (Arkivfoto: Henning Jensen/Polfoto)
I en container i Hornbæk fandt politiet et kilo amfetamin. Der har været flere kilo skjult i containeren, mener politiet. (Arkivfoto: Henning Jensen/Polfoto)

Politiet i Nordsjælland er ved at optrevle en større narkosag, efter at betjente i går fandt næsten halvandet kilo amfetamin.

Et kilo lå skjult i en container i de riges ferieby Hornbæk og 483 gram amfetamin blev fundet i en lejlighed i Hvidovre.

Politiet mener, at containeren i Hornbæk er blevet brugt til opbevaring af 'flere kilo amfetamin'.

Dét fremgik af sigtelserne, da de fire anholdte i dag blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Helsingør med krav om varetægtsfængsling.

Den ene af de anholdte, en 46-årig mand fra Hvidovre, tilstod, at han havde opbevaret de 483 gram amfetamin.

De øvrige sigtede nægtede sig skyldig. Den ene er en kvinde fra Hornbæk, som har haft containeren stående på Orionvej. Men hun vidste ikke, at at der blev opbevaret amfetamin i den, forklarede hendes forsvarer.

Midt på eftermiddagen var to af de sigtede mænd varetægtsfængslet for fire uger, mens kvinden var blevet løsladt af dommeren.

Den sidste fremstilling begynder først ved 15-tiden.

Flere kilo amfetamin
Politiet mener, at der foruden det ene kilo amfetamin, der blev fundet i containeren i går, løbende har været opbevaret kilovis af amfetamin i containeren.

De alvorligste sigtelser er rejst mod mændene CH og MA.

CA sigtes både for at have leveret de 483 gram amfetamin til den 46-årige i Hvidovre, for at have besiddet det ene kilo amfetamin i containeren, og for i en periode fra midten af 2010 og til i går at have opbevaret flere kilo amfetamin i containeren.

MA sigtes for at have opbevaret flere kilo amfetamin i containeren.

Politiet tør ikke udelukke, at flere gerningsmænd er på fri fod, og derfor blev grundlovsforhøret holdt bag lukkede døre.