Tilbud: Lej bøssegangsterens villa

For 20.000 kr. om måneden kan du leje 'bøssegangsteren' Bo Madsens villa i Næstved, hvor han indrettede et luksusbordel

Villaen på 500 kvadratmeter koster kun 20.000 kr. om måneden i husleje.(Foto: Per Rasmussen)
Villaen på 500 kvadratmeter koster kun 20.000 kr. om måneden i husleje.(Foto: Per Rasmussen)

'Bøssegangsteren' Bo Madsens luksus-villa i Næstved er nu til leje for sølle 20.000 kr. om måneden.

Bo Madsen sidder varetægtsfængslet for drab på sin sporløst forsvundne tidligere partner i kærlighed og kriminalitet Henrik Haugberg Madsen, 40, der ifølge politiet blev skudt i et sommerhus i Karrebæksminde i november 2010.

Liget blev parteret med elsave og kørt gennem en flishakker og resterne smidt i en sø, mener politiet.

Læs også: Kronvidne om bøssegangsterdramaet: Vildere end Lundin

Den 500 kvadratmeter store villa ligger på Udsigtsbakken 2 i Næstved, og det var hér at den kendte storsvindler Bo Madsen indrettede et luksusbordel sammen med makkeren Claus Stokholm Larsen. Den tidligere dømte narkohaj sidder også varetægtsfængslet for mordkomplottet på Henrik Madsen.

Luksusvillaen udbydes nu til leje hos boligportal.dk og foruden huslejen på 20.000 kr. om måneden skal der betales 3000 kr.om måneden a' conto i forbrug og depositum er på 60.000 kr.

Overtagelse er 'snarest'.

Til 'pladskrævende familie'
Sådan beskrives luksus-villaen:

'Kæmpe liebhaver ejendom udlejes for kunde. Ejendommen har været brugt til privat bolig, men der er også 51 kvm erhverv på ejendommen. Fantastisk afsides beliggenhed med kig til vand. Dobbelt carport med motor port. Lejemålet er i 3 plan kælder på 140 kvm, stueplan med stuer/ophold/køkken og 1. sal med værelser. En ejendom for den pladskrævende familie og evt. hvor der er behov for plads til erhverv.'

Inden VIP-bordellet 'Club Udsigten' kom i drift blev 35 ruder smadret i liebhaverhuset - angiveligt af Bandidos-rockere, der var utilfredse med den nye konkurrent.

Læs også: Bøssegangsterdramaet: Den perfekte forbrydelse eller pure opspind

Læs også: Stukket med issyl og parteret med elsav

Bo Madsen og Claus Stokholm Larsen har siddet varetægtsfængslet for drabet på Henrik Haugberg Madsen siden den 30. juni sidste år.

Liget stadig forsvundet
Bo Madsen har forklaret, at Henrik Haugberg Madsen forlod sommerhuset i Karrebæksminde i vrede den 11. november 2010 efter et skænderi om deres ophørte samliv. Bo Madsen ventede dog 18 dage med at melde eks-kæresten forsvundet til politiet.

Politiet undersøgte sommerhuset efter spor, men der var påfaldende rent overalt. Politiet fik også oplysninger om, at en hvid varevogn var set ved sommerhuset nr. 201 på Enø Kystvej i Karrebæksminde.

Først et halvt år senere, den 30. juni, havde politiet materiale nok til at få varetægtsfængslet Bo Madsen og Claus Stokholm Larsen. De sidder stadig fængslet, men politiet aner ikke, hvor liget er.

Politiet mener, at Henrik Haugberg Madsen blev skudt efter at han først var stukket med en issyl. Liget blev parteret med elsave og antagelig kørt gennem en flishakker. Resterne blev smidt i en sø, lyder teorien.

Mordsagen bygger først og fremmest på Claus Stokholm Larsens hustrus forklaring og et kræftsyg vidne, der fik overdraget våbnet.