Oddset-Janni brød sammen efter søns forklaring

Hendes 18-årige søn virkede blottet for følelser for sin mor under sin vidneforklaring i dag

Oddset-Jannis søn, Victor, er vred på sin mor. (Foto: Jakob Jørgensen)
Oddset-Jannis søn, Victor, er vred på sin mor. (Foto: Jakob Jørgensen)

Oddset-Jannis 18-årige søn virkede fuldstændig blottet for følelser for sin mor, da han i dag afgav vidneforklaring i straffesagen mod hende i Københavns Byret. Her står Janni Christensen og to andre tiltalt for at have narret et millionbeløb fra en alkoholiseret, gammel mand og for at have bedøvet ham med receptpligtig medicin.

Da Victor Christensen kom ind i retssalen, fortalte dommeren ham, at han ikke var forpligtet til at afgive forklaring, fordi det var hans mor, der var tiltalt. Men det fik ham bare til at komme med en lille latter og sige, at det ville han gerne.

Overfladisk forhold
Og vidneforklaringen kom til at udstille, hvor dybt splittet Janni Christensens familie er med eksmanden og sønnen Victor på den ene side og Janni og datteren Nathalie på 15 år på den anden side.

Læs også: Janni overfaldet af søn til bogreception

- Jeg ser min mor meget overfladisk, forklarede Victor i retten, hvor han også fortalte, at hans mor overdængede ham med gaver. Eksempelvis den nyeste iPhone4.

- Hun blev ved med at 'punke' mig med, om jeg ikke ville have den nye. Jeg følte, at hun prøvede at købe mig, fortalte han.

Efter sønnens forklaring brød Janni Christensen ud i gråd.

SE TV: Oddset-Jannis reaktion på hemmelige lydoptagelser

- Jeg synes, at det er hårdt at se ens eget barn på 18 sidde der. Det gør bare ondt at se ham. Der var jeg ved at knække sammen. Det her har helt klart været den hårdeste dag, men nu er det heldigvis overstået, siger hun til ekstrabladet.dk efter retsmødet, hvor også hendes eksmand var inde for at afgive forklaring mod hende.

Sønnen forklarede også, at han havde set den ældre, nu afdøde, mand, som Janni og to andre er tiltalt for at have narret penge fra, en enkelt gang sammen med sin mor.

Klemmer du ham?
- Han så meget syg ud. Han lignede mest en, der havde været i en kz-lejr. Han lignede en person, der ikke vidste, hvad der foregik, forklarede han.

På et tidspunkt så han sin mor tage en stor, tyk mappe frem, hvorefter hun sagde til den ældre, at det var nogle rejseforsikringer, han skulle skrive under på.

- Jeg synes, at det var meget underligt. Min mor har aldrig taget ansvar for et andet menneske i hele sit liv. Han skrev under flere steder uden at læse det, forklarede Janni Christensens søn.

Læs også: Krigen fortsætter: Janni stævnet af eksmand

Efterfølgende udspurgte han sin mor om episoden, forklarede han i retten.

- Jeg spørger direkte: Klemmer i ham? Og min mor lyver og siger nej nej. Og jeg kan se på min mor, at hun lyver. Det er ikke første gang. Fjerde gang siger hun, at han vil alligevel give det (pengene, red.) til Kattens Værn, så kunne han ligeså godt give det til nogen, der havde brug for det. Jeg var rystet over, at det var sådan, det hang sammen, fortalte sønnen, der også fik at vide af sin mor, at hun sørgede for den ældre mand.

Læs også: Kattens Værn rasende på Oddset-Janni

- Han har ingen, der tager sig af ham, så vi passer på ham, sagde hun, fortalte sønnen i retten.

Sagen fortsætter i februar. Der ventes at falde dom i maj måned.