Annonce:
Annonce:

Politi søger unge vidner efter skudepisode

Fire unge fra Herlev har muligvis set noget, der kan hjælpe politiet med at opklare skud i Rantzausgade

Annonce:
Følg Krimi

Fire unge mænd fra Herlev kan muligvis bringe politiet på sporet af gerningsmændene til en skudepisode i Rantzausgade på Nørrebro i København lige før jul.

De unge kørte torsdag den 22. december om aftenen rundt på to knallerter i området omkring Klausdalsbrovej og Dildhaven i Herlev. Politiet mener, at de muligvis kan have set flugtbilen fra skudepisoden, og vil politiet gerne høre fra dem.

Torsdag aften ved 23.30-tiden blev op mod 15 skud affyret mod en gruppe på fire-fem unge på Rantzausgade.

Salven kom fra en grålig VW Golf, som senere blev fundet udbrændt på et stisystem ved Klausdalsbrovej, lige i nærheden af, hvor de unge kørte rundt på knallerterne.

Annonce:

- De unge er af to forskellige blevet bemærket i tidsrummet omkring klokken 23-23.30. Vi vil gerne tale med dem, ikke for at sigte dem for noget, men de kan have set noget, der har med den brændende bil at gøre, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

De fire unge på 16-20 år opfordres til at ringe til Københavns Politi.

Efter omtale af sagen har politiet fået omkring 40 henvendelser fra offentligheden om skyderiet i Rantzausgade, hvor en 20-årig mand blev såret i benet.

Projektilerne ramte også en frisørsalon, en bil og en husmur.

De fleste henvendelser kommer fra folk i området omkring Rantzausgade og Kapelvej. Trods omkring 40 tip har politiet endnu ikke anholdt en gerningsmand til skyderiet.

- Men vi har fået mange henvendelser, som vi kan arbejde videre med, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Fremgangsmåden ved skudepisoden ligner umiddelbart en række tidligere episoder, hvor rockere eller mænd fra bandemiljøet skyder på åben gade og bagefter søger at slette sporene ved at brænde bilen af.

Rantzausgade har fire gange i de senere år oplevet skyderier. Den 20. januar i år blev der skudt to gange mod netcafeen Need2Play, der har adresse i gaden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: