Annonce:
Annonce:

41-årig varetægtsfængslet for bombe-attentat

Mand sigtet for dobbelt drabsforsøg og for placering af en bilbombe. Det var formodentlig hævn for sex-overgreb

Bilbomben gik af, mens de fleste var i gang med julemaden omkring kl. 18 juleaften. Foto: Ernst van Norde
Bilbomben gik af, mens de fleste var i gang med julemaden omkring kl. 18 juleaften. Foto: Ernst van Norde
Annonce:
Følg Krimi

Retten i Randers har netop varetægtfængslet den 41-årige K.J. i bombesagen fra Randers frem til 23. januar 2012. Han nægter sig skyldig og har kæret kendelsen.

- Betingelserne for varetægtsfængslingen er ikke opfyldt, mener vi. Der er ikke noget konkret, der forbinder min klient til gerningsstedet, så derfor har vi kæret til Vestre Landsret, siger mandens advokat Henrik Brandt Madsen.

K.J. er sigtet for drabsforsøg mod to personer og for at have placeret en bombe under 31-årige LJMs bil. Den eksploderede omkring kl. 18.30 på Vilhelm Thomsens Plads i Randers juleaften, mens LJM og hans tre-årige datter sad i bilen. Hun og hendes far slap dog mirakuløst med mindre skader.

Motivet er, ifølge ekstrabladet.dks oplysninger, en hævnaktion efter ondt blod mellem pigens 32-årige far og den 41-årige K.J., der er sigtet for at have placeret bilbomben.

Annonce:

LÆS OGSÅ: Politiker langer ud efter tavst politi

Den 41-årige mand blev tidligere i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han er sigtet for drabsforsøg mod to personer og for at have placeret en bombe.

Den sigtede har mellemblond hår og er iført sort, løst løbetøj og sorte løbesko af mærket Asics. Han nægter sig skyldig og virkede meget påvirket af sagen.

- Jeg vil ikke i aviserne som bombemand. Jeg har ikke noget med sagen af gøre. Jeg skal videre efter denne sag, sagde han med skælvende stemme i grundlovsforhøret, hvor dommeren har afsagt kendelse om lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

LÆS OGSÅ: Drabsforsøg med bilbombe mod far og datter

Annonce:

Manden blev anholdt kl. 10.20 i går. Han bor i et flot, hvidkalket hus i en forstad til Randers, der netop er sat til salg til en pris i underkanten af tre millioner kroner. Billeder inde fra huset på ejendomsmæglerens hjemmeside viser en meget strømlinet indretning - blandt andet med to børneværelser.

Angiveligt er bilbomben kulminationen på en konflikt mellem de to mænd, der er fætre. Tidligere er offeret blevet frikendt i en retssag, hvor han stod tiltalt for sexovergreb mod fætterens kone. Siden har der angivelgt været mindst en episode mellem fætrene som følge af sagen. Bomben menes at være fætterens forsøg på at hævne sig på den 32-årige, erfarer ekstrabladet.dk.

Ved du noget? Så tip os på sms/mms 1224 (Det koster alm. sms-takst) eller mail 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: