Annonce:
Annonce:

Dødsoffer selv skyld i dødsulykke

Den skarpe vintersol kan være medvirkende til, at to personer havnede i den forkerte vejbane i Vestjylland

(Foto: alarm112danmark.dk)
(Foto: alarm112danmark.dk)
Annonce:
Følg Krimi

Ifølge politiets foreløbige undersøgelser tyder alt på, at de to mænd, der tidligere på dagen dræbt i en voldsom trafikulykke, selv var skyld i uheldet.

Det bekræfter Nordjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

- Ja, det var føreren af personbilen selv, der pludselig havnede i den modsatte vejbane. Her ramte han den modkørende varebil, som var uden skyld i sammenstødet, fortæller vagtchef Carsten Henriksen til ekstrabladet.dk.

De to dræbte - en 68-årig far og hans 43-årige søn - kom ifølge politiet kørende ad Aalborgvej i retning af Thisted, da den 43-årige fører af bilen af endnu ikke fastlagte årsager havnede i den modsatte vejbane. Her ramte han og faderen, der også var i bilen en modkørende varebil, der blev ført af en 28-årig mand fra Thisted.

LÆS OGSÅ: Far og søn dræbt i voldsom trafikulykke

- Vi opererer med en arbejdsteori, der peger på, at den lavthængende og meget skarpe sol kan have influeret på uheldet. Men vi ved det ikke med sikkerhed, og det kommer vi nok heller aldrig til, siger Carsten Henriksen.

Føreren af varebilen, der altså blev påkørt af de to mænd, er nu indlagt til observation på Sygehus Thy-Mors for skader på benet og klagede over smerter i brystet.

- Han er blevet indlagt, fordi han har slået sit bryst og sine knæ. Og derudover er han selvfølgelig påvirket mentalt af selve ulykken, fortæller Søs Nielsen til ekstrabladet.dk.

Politiet har underrettet de dræbtes pårørende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: