Annonce:
Annonce:

Bilist amok: Truede med at slå børn ihjel

Uenighed mellem to bilister udviklede sig til dødstrusler og hærværk

Annonce:
Følg Krimi

En 20 til 25-årig mand var alt andet end i julehumør, da han juleaftensdag mistede besindelsen og truede med at slå en medtrafikants børn ihjel. Det skriver Fyens.dk.

En 19-årig mand fra Vissenbjerg kørte ved 11-tiden ad Søndersøvej, da han ville overhale en forankørende bil - en bordeauxrød Mazda - der blev ført af den 20-25-årige mand.

Men føreren af Mazda’en speedede op, da den 19-årige var i gang med overhalningen, så han måtte bremse op og lægge sig bag Mazdaen. Da den 19-årige kort efter drejede fra for at komme ned på motorvejen, blev han overhalet på selve tilkørelsesrampen af den røde Mazda, som bremsede op, så begge biler måtte stoppe, skriver Fyens.dk.

Ud trådte en mand, som skyndte sig hen til den 19-åriges bil og råbte, at han ville slå den 19-åriges børn ihjel. Den vrede bilist slog også ud efter sidespejlet, så det gik i stykker, og der kom også en bule i bilen.

Den 19-årige har over for politiet forklaret, at han ikke kender manden, som han betegner som 20-25 år, 180 centimeter høj, med lyst kortklippet hår og muligvis en tatovering på halsen.

Nummerpladen på den bordeauxrøde Mazda starter formentligt med FA, skriver Fyens.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: