Annonce:
Annonce:

Mand forsvundet efter soloulykke

Fynbo er pist væk efter soloulykke ved Svendborg her til aften. Politiet følger blodspor og mobilsignal med hunde og helikopter

Annonce:
Følg Krimi

Mystikken breder sig efter en soloulykke på Sydfyn her til aften.

Fyns Politi fik klokken 18.08 en anmeldelse om, at en bil havde påkørt en holdende bil ved Vester Skerninge vest for Svendborg, hvorefter bilen blev bragt til standsning af et træ. Men da politiet ankom til stedet var den 54-årige fører af den forulykkede bil forsvundet. I den forulykkede bil fandt politiet blodspor og de frygter nu, at manden er så omtumlet efter ulykken, at han er kommet på vildspor.

Han bor nemlig bare 100 meter fra ulykkestedet, men han er endnu ikke dukket op på sin bopæl. I stedet har politiet opfanget et signal fra mandens mobiltelefon i et jagtområde tre kilometer væk. Området ligger øst for Vester Skerninge mod Svendborg og består skiftevis af skov, marker og vådområder. Politiet er lige nu i gang med at gennesøge området med hunde, og en helikopter er sendt i luften for at assistere. Men om mobilen er tabt tidligere, eller om manden har forvildet sig derud, vides ikke.

Politiet har ligeledes været i kontakt med personer, der var sammen med manden tidligere i dag, og de fortæller, at manden ikke var fuld.

VED DU NOGET OM SAGEN?
Så tip os på sms/mms 1224 (almindelig sms-takst) og mail 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: