Annonce:
Annonce:

Ni personer ramt af skud

Masseskyderier hærgede juleaftensnat amerikansk by – ni personer ramt

Annonce:
Følg Krimi

En række personer blev i nat amerikansk tid skudt ned på forskellige gerningssteder i byen Chattanooga i staten Tennessee i USA.

I alt drejer det sig om ni personer- heriblandt fem mindreårige – der er blevet ramt af skud.

Et af ofrene, som er en 17-årig dreng, blev skudt i sit bækken, og hans tilstand er i øjeblikket yderst kritisk. Drengen blevet hasteopereret, men det er endnu uvist om han vil overleve.

Ifølge politiet begyndte den første skudepisode i kølvandet på et slagsmål til en teenage-fest på en natklub.

En politibetjent, der ikke var på arbejde - men bijobbede som sikkerhedsvagt på natklubben - prøvede at kontrollere en større gruppe diskoteksgæster.

Pludselig åbnede en af gæsterne ild mod betjenten, som skød igen. Det er endnu uvist om betjenten ramte nogen, men det rygtes, at en 16-årig gæst blev ramt af skud.

Forbindelse mellem skudepisoder uvis
Senere blev der igen rapporteret om skyderier et andet sted i byen, men ingen skulle ifølge politiet være blevet ramt.

En tredje skudepsiode fandt sted kort tid omkring midnat, hvor endnu en person blev ramt - ligesom der to andre steder blev meldt om skyderier senere på natten.

Politiet ved endnu ikke, om der eksisterer nogen forbindelse mellem de mange skudepisoder. Men flere gader i byen vil over de næste mange timer være afspærret, da politiet er i færd med at undersøge gerningsstederne.

- På grund antallet af ofre og det potentielle omfang af mistænkte kan vi ikke konkludere noget om epsioderne endnu, siger politiets talsmand, Jerri Weary til den amerikanske tv-station WRCB.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: