Krigen fortsætter: Oddset-Janni stævnet af eksmand

Kræver en erstatning på 50.001 kroner for ærekrænkende udtalelser - Janni afviser dog anklager fuldstændigt

Janni Christensen og Kim Holmgaard Christensen i et lykkeligere øjeblik. Foto: Ole Steen
Janni Christensen og Kim Holmgaard Christensen i et lykkeligere øjeblik. Foto: Ole Steen

Den bitre krig mellem den bedrageritiltalte Janni Christensen og hendes eksmand Kim Holmgaard Christensen får nu et nyt kapitel.

I går modtog den tidligere Oddset-babe en stævning med posten fra eksmandens advokat, hvor han kræver hende dømt for fredskrænkelser og injurier.

Det drejer sig om udtalelser, som Janni Christensen har fremsat i Ekstra Bladet, B.T. og Se & Hør, fortrinsvist efter en episode ved Frederiks Fetterleins (nu Fredrick Joshua Fetterlein, red.) bogreception, hvor deres fælles søn, Victor, smed en drink i hovedet på sin mor.

Læs også: Her er optagelserne, der kan fælde Oddset-Janni

I artiklerne fortalte hun blandt andet, at eksmanden havde skudt rundt i deres hus i Texas, havde hjernevasket deres søn og havde chikaneret hende i årevis. De har også datteren NathaIie sammen.

I stævningen fremgår det blandt andet, at Kim Holmgaard Christensen finder det skærpende, at udtalelserne er fremsat gentagne gange og med henblik på at påføre ham betydelig skade i så vid en kreds som mulig, at udtalelserne om hans psykiske helbredstilstand er fredskrænkende, og at udtalelserne i øvrigt er urigtige.

Kim Holmgaard Christensen kræver en godtgørelse på 50.001 kroner, der præcis er over beløbet for småsager, så sagen ikke forsinkes unødigt af først at skulle bringes ud af småsagsprocessen, samt dækning af omkostninger til at få dommen trykt og dermed offentligt dementeret.

- Vores klient er i chok over, at han skal udsættes for ret grove anklager i ikke mindre en tre medier. For ham er det meget indgribende. Det har jo trods alt strakt sig over en periode på to en halv måned, siger advokatfuldmægtig Christian F. Jensen fra advokatfirmaet Christian Harlang, der fører sagen for Kim Holmgaard Christensen til ekstrabladet.dk.

Janni har tidligere haft lejlighed til at erkende, at hendes udtalelser var injuriende, men hun svarede, at hun havde dokumentation for det hele. Og det holder hun stædigt fast i.

Læs også: Eksmand: Derfor optog jeg hemmelig lydoptagelser

- Jeg er hverken overrasket eller nervøs over stævningen, for han har jo tidligere givet udtryk for, at han ikke himler, før jeg er lagt i graven. Men jeg er faktisk glad for, at vi nu ender i retten, for så får jeg mulighed for at fremføre vidner og bevise, at han blandt andet har slået mig og skudt vildt om sig. Faktisk er det godt for mig, siger Janni Christensen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Men et eller andet sted synes jeg også, at det er trist - ikke for mig, men for børnene. Heldigvis er jeg en stærk person, der er vant til at have med ham at gøre, men det har børnene ikke. De er dem, der bliver de store tabere i denne her sag, lyder det fra Janni Christensen, der altså fastholder, at hun ikke har foretaget sig noget som helst forkert.

Forholdet mellem Janni Christensen og hendes eksmand blev for alvor betændt, da han optog de belastende lydoptagelser, der er blevet brugt som bevismateriale mod hende i bedragerisagen, hvor hun er tiltalt for at have malket en 66-årig mand for penge.

Det var eksmanden, der anmeldte Janni Christensen til politiet og gav dem lydoptagelserne.

På optagelserne fortæller Janni Christensen tilsyneladende upåvirket, at hun og hendes to medtiltalte narrer penge fra den 66-årige mand, der nu er død. Janni Chrisensen har selv bortforklaret optagelsernes sandhedsværdi med, at hun var fuld og nægter sig i øvrigt skyldig i tiltalen.