Gullestrup-voldtægt: 16-årig sigtes i ny voldtægtssag

Den 16-årige dreng, som sidder varetægtsfængslet for voldtægt af en 10-årig pige, sigtes nu også for voldtægtsforsøg mod en 18-årig pige

Følg Krimi

Midt- Vestjyllands Politi sigter en 16-årig dreng af somalisk oprindelse for voldtægtsforsøg mod en 18-årig pige i Herning.

Den 16-årige dreng sidder i forvejen varetægtsfængslet for en voldtægt af en kun 10-årig pige i Gullestrup nord for Herning.

Læs også: 16-årig somalier erkender voldtægt

Ifølge Herning Folkeblad sigtes drengen nu også for forsøg på voldtægt den 22. oktober i Herning, hvor en 18-årig pige fra Herning-området omkring kl. 02.45 blev truet med en kniv og trukket ned i en trappeskakt ved Bryggeriet på Torvet i Herning.

Den nye sigtelse sker på baggrund af dna--fund på et cigaretskod.

- Der er fundet en dna-profil på cigaretskoddet, som med høj sandsynlighed stammer fra den 16-årige, siger vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard, efterforskningsleder fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Drengen nægter sig skyldig i voldtægt i forbindelse med den nye sigtelse.

- Men han erkender, at han har været sammen med pigen på det pågældende tidspunkt og sted. Hun mener, at hun blev truet og tvunget ned i trappeskakten, mens hans forklaring går på, at det skete efter fælles forståelse, siger Michael Kjeldgaard til Herning Folkeblad.

Læs også: Voldtægtssigtet havde været på opdragelsesrejse

I forbindelse med voldtægtssagen i Gullestrup den 19. november, hvor en blot ti-årig pige blev truet med kniv og voldtaget, blev den 16-årige varetægtsfængslet frem til 23. december, men han kommer ikke for en dommer fredag, da han frivilligt har valgt at lade sig fristforlænge til den 20. januar 2012.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.