Annonce:
Annonce:

De seneste 10 års livstidsdomme

Torsdag formiddag klokken 10 blev 46-årige Marcel Lychau Hansen idømt fængsel på livstid for to drab og seks voldtægter

Annonce:
Følg Krimi

Her er de seneste 10 års livstidsdomme:

2011: Morten Skipper-Pedersen skal i fængsel på livstid for at have dræbt sine tre børn i Birkerød i Nordsjælland 9. februar 2011.

2011: Steen Lassen idømmes livsvarigt fængsel af Østre Landsret for drabene på sin hustru og parrets to døtre den 7. maj 2010.

2010: John Knudsen idømmes livstidsfængsel for drabet og den seksuelle mishandling af den 52-årige Kirsten Bay Andersen i Haderslev.

2008: Den 33-årige Martin Petersen får ved landsretten stadfæstet sin livstidsstraf for at have kvalt og stukket sin tidligere samleverske og parrets to børn på fire og seks år til døde i Sønderborg.

2007: Den 31-årige Lars Petersen dømmes for blandt andet brandstiftelse, drab, indsmugling af 13 ton hash og forsøg på indsmugling af store mængder kokain.

Annonce:

2006: Østre Landsret finder den 60-årige Gunnar Jensen Grevsen skyldig i at have dræbt to bekendte på Amager.

2006: Ghulam Abbas blev dømt for at stå bag æresdrabet på den 18-årige Ghazala Khan, der blev skudt ned på banegården i Slagelse, og for drabsforsøget på hendes mand.

2005: Mike Drewsen og Maria Kramer bliver begge idømt fængsel på livstid for at have planlagt og gennemført rovmordet på Ronni Blæsbjerg og Janne Løffler Jansen i Herlev og for derefter at have stjålet deres værdier.

2005: Den 45-årige skorstensfejer Jan Arno Beblein forsøgte forgæves at få Højesteret til at idømme ham en forvaringsstraf for det seksuelt betingede drab på den 10-årige Sonja Emborg i landsbyen Mjels syd for Aalborg. Men livstidsdommen blev stadfæstet.

Annonce:

2001: Højesteret hæver straffen fra 16 års fængsel til livstid for Helle Sara Peters fra Odense, der blev dømt for have dræbt sin mand, som blev gravet ned i hendes baghave, og for at have deltaget i rovmordet på en 82-årig mand, der fik halsen skåret over.

2001: Inderen Sanjay Sharma blev idømt livsvarigt fængsel for dobbeltdrabet på sin grønlandske hustru, Carla Clasen, og hendes toårige datter, Natuk. De blev myrdet og gravet ned ved et lejet sommerhus på Fanø.

2001: Peter Lundin idømmes livsvarigt fængsel for drabene på Marianne Pedersen og hendes to sønner. Ligene er aldrig fundet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: