Annonce:
Annonce:

Amagermanden afsløret af svigerdatter

Opdagede brevet og gik til politiet

Foto: Ekstra Bladet
Foto: Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Krimi

Det er Marcel Lychau Hansens egen svigerdatter, der har afsløret hans djævelske plan om at plante falske dna-beviser på et nyt offer - en plan han blev sigtet for i weekenden. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den anden sigtede Marcel Lychau Hansens ældste søn på 23 år, der, ifølge B.T., selv lige er blevet far til en søn og dermed har gjort Marcel Lychau Hansen til bedstefar.

Ekstra Bladet erfarer fra flere kilder, at den unge kvinde afleverede det udsmuglede brev - der oprindeligt var sendt til Marcel Lychau Hansens 23-årige søn - til politiet. I brevet var svigerfaderens sæd og en beskrivelse af, at dna'en skulle plantes på et offer eller gerningssted for at få frikendt den 46-årige Amagermand. Ifølge DR Nyheder lykkedes det oven i købet Amagermanden at smugle flere breve ud fra Vestre Fængsel, hvor han har brev- og besøgskontrol.

Annonce:

Læs også: Marcel er rystet og gal
Læs også: Marcel frikendt for voldtægt

Københavns Politi ønsker ikke at kommentere på de nye oplysninger i sagen. Men da DR som de første afslørede den nye sigtelse i TV-Avisen i mandags, efter Amagermanden var blevet kendt skyldig i to drab og syv sexforbrydelser, sendte de en pressemeddelelse ud, hvor de bekræftede de nye sigtelser.

Ved du noget om sagen? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 (koster alm. sms-takst)

Annonce:

- Jeg kan bekræfte, at vi de seneste dage har foretaget en yderligere efterforskning i sagen. Marcel Hansen samt en anden person er sigtet for nye forhold, som er begået efter anholdelsen. Det drejer sig om, at Marcel Hansen er sigtet for at smugle biologisk materiale ud af fængslet og har søgt at få en anden person til at begå en forbrydelse og derefter plante den sigtedes DNA på gerningsstedet eller personen, stod der i pressemeddelelsen med Jens Møller, leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Københavns Politi, som afsender.

Læs også: Marcel er rystet og gal

Set i bakspejlet virker det som om, at Marcel Lychau Hansen allerede under retssagen forsøgte at lægge op til den udvikling, som nu er sket, da han fik det sidste ord efter bevisførelsen i sagen.

Læs også: Politi åbner gammel sex-sag
Læs også: Sexforbryder forsvandt med offers bælte

- Jeg ved 100 procent, at jeg ikke har begået de forbrydelser. Der er en anden person derude, der har det samme dna som mig. Den person, der gør det her, er jo psykopat og har et had til kvinder. Han må være syg i bøtten, sagde den 46-årige fraskilte far i retten i fredags.

Der falder endelig dom i sagen mod Marcel Lychau Hansen i morgen. Anklageren har krævet fængsel på livstid, mens forsvareren mente, at han skulle idømmes en tidsbestemt fængselsstraf.

Læs meget mere i EKSTRA BLADET i dag:

- Kronvidne: Han har plantet beviser før

- Ekspert: Han afslørede sig selv

- Sådan er svigerdatterens

- Sådan er sønnernes forhold til far

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: