Annonce:
Annonce:

Her bliver 64-årig kvinde sat i brand

En ukendt gerningsmand fangede 64-årige Delores Gillespie i en elevator, overhældte hende med benzin og satte ild til hende

(Foto: NYPD)
(Foto: NYPD)
Annonce:
Følg Krimi

Man tror næsten ikke sine egne øjne.

Politiet i New York har frigivet en række chokerende overvågningsbilleder af et brutalt drab på den 64-årige Delores Gillespie i en elevator i Brooklyn, New York.. Og det er ikke for sarte sjæle.

Billederne viser nemlig den endnu ukendte gerningsmand i fuld gang med at sætte ild til en amerikansk kvinde.

Ifølge politiet ventede gerningsmanden - der formodes at være kvindens tidligere kæreste - ude foran elevatoren i Delores Gillespies' boligblok. Da dørene åbnede, tvang han hende tilbage i elevatoren og sprøjtede en form for brændbar væske i ansigtet og ud over resten af kroppen på hende. Herefter tændte han en medbragt molotov-cocktail, og kastede den ud over hende.

- Jeg har aldrig set noget lignende, og jeg har altså gjort det her i mange år, fortalte en chokeret politibetjent efterfølgende til The Daily Mail.

Indtil videre er politiet i New York på bar bund i forhold til at identificere og pågribe gerningsmanden, der flygtede fra gerningsstedet ad boligblokkens trappe og efterlod den brændende kvinde til at dø i et veritabelt smertehelvede. Delores Gillespie, der havde været ude og handle ind, døde af sine svære kvæstelser på mindre end et minut, oplyser politiet i New York ifølge Daily Mail.

Fem andre mennesker fik mindre kvæstelser af den voldsomme brand i elevatoren på 203 Underhill Avenue i New York.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: