Annonce:
Annonce:

Datter til sextiltalt millionær: Han misbrugte også mig

Hustruen og en datter til en 72-årig mand, der er tiltalt for sexmisbrug og voldtægt af to au pair piger, gav rystende vidneforklaringer i retten

Modelfoto: Camilla Stephan
Modelfoto: Camilla Stephan
Annonce:
Følg Krimi

Hustruen og en af døtrene til en 72-årig nordsjællandsk millionær, der er tiltalt for sexmisbrug og voldtægt af to filippinske au pair piger og for sexmisbrug af sin yngste datter fra hun var syv til 10 år gammel, gav i dag rystende vidneforklaringer for åbne døre i retten i Helsingør.

Millionærens ældste datter fra hans andet ægteskab afslørede, at hun også blev misbrugt af sin far gennem syv år, og hustruen fortalte, at han tidligere er dømt for sex med en 11-årig veninde til parrets ene datter.

- Jeg har været naiv. Han har altid været glad for piger, men jeg troede, at han var holdt op, forklarede hustruen i retten.

Hustruen valgte at vidne mod sin mand, selvom hun som ægefælle ikke har pligt til det.

Annonce:

Hørte samtale om graviditetstest
Hun havde mistanke om, at ægtemanden måske var for tæt på husets au pair piger, og hun forsøgte at holde øje med ham, når han fik massage af pigerne.

- Overfor mig har han været impotent de sidste 8-10 år. Så der burde ikke kunne ske noget, sagde hustruen i retten.

Men en dag i august 2010 kom hun til at overhøre en samtale mellem manden og den ene au pair pige, der talte sammen i køkkenet om, at han skulle købe en graviditetstest til hende.

Næste dag konfronterede hun au pair pigen, der brød sammen og fortalte, at hun blev sexmisbrugt og voldtaget af manden:

- Det er sket for alle piger, der har været i huset. Jeg er så bange for, at du ikke vil tro mig, sagde au pair pigen til den 72-åriges hustru.

Hustruen sagde til au pair pigen: - Men han er jo impotent ?

- Det er i hvert fald løgn, svarede au pair pigen.

Læs også: Tiltalt pensionist: - Jeg betalte min au pair for sex

Hustruen afslørede i retten, at hendes mand tidligere har afsonet en dom for sexmisbrug af den ene datters veninde.

Annonce:

- Jeg troede, at han var holdt op, sagde hustruen grædende i retten.

Datter: Han misbrugte mig i syv år
Au pair pigen betroede sig også til parrets ældste datter på 30 år, der i dag vidnede i retten mod sin far.

- Hun var bange for, at jeg ikke ville tro hende. Men det gjorde jeg, fordi min far også har misbrugt mig gennem syv år, da jeg var barn, sagde datteren i retten.

Anklager Marie Skovgaard Jørgensen bekræftede i retten, at sexmisbruget af parrets ældste datter også var anmeldt til politiet, men sagen er sluttet, fordi den er forældet.

- Au pair pigen fortalte, at min far kom ind til hende om natten, holdt hende for munden og voldtog hende, sagde den 72-åriges datter i retten.

Læs også: 72-årig tiltalt: Sexmisbrugte sine au pair piger

Annonce:

Voldtægterne og sexmisbruget af de to au pair piger blev meldt til politiet, og en uge efter brød ægteparrets yngste datter sammen og fortalte, at hun også var blevet misbrugt af sin far fra hun var syv-10 år gammel.

- Hun troede, hun var den eneste. Jeg fortalte hende, at det var hun ikke. Han havde også misbrugt mig, forklarede storesøsteren i retten.

Overgrebene på den yngste datter, der er 21, er ikke forældede, så anklagemyndigheden har rejst tiltale mod den 72-årige for sexmisbruget af datteren, som han nægter.

Den 21-årige er blevet afhørt bag lukkede døre i retten, så hendes forklaring kendes ikke.

Den 72-årige har tre døtre. Foruden de to på 21 og 30, som han har med sin nuværende hustru, har han en datter fra et tidligere ægteskab.

Havde samleje med 11-årig
Millionæren erkender, at han ofte havde sex med au pair pigerne, men siger, at der aldrig var tale om tvang. Han betalte dem, og det var ren forretning, forklarede den 72-årige i retten.

Annonce:

Anklageren dokumenterede hans gamle dom fra 1994, hvor han fik et år og tre måneders fængsel for sexmisbrug og to samlejer med en pige, da hun var 11 og 12 år gammel.

I retten fortalte den 30-årige datter, at hun efter at au pair pigerne brød sammen, for første gang konfronterede sin far:

- Jeg sagde til ham, hvad med alle de liv du ødelægger ? Giver det dig ikke en dårlig smag i munden ? Han svarede bare, hvad vil du have jeg skal gøre, begynde at græde ?, forklarede den 30-årige i retten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: