Annonce:
Annonce:

Marcel: Gerningsmanden må være syg i bøtten

Marcel tog det allersidste ord i retten: Jeg er fuldstændig uskyldig. En anden går rundt med samme dna som mig

Annonce:
Følg Krimi

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): - Uanset hvordan det her ender, så er mit liv smadret!

Sådan sammenfattede den 46-årige Marcel Lychau Hansen det sidste års turbulente liv, da han for kort tid siden tog det allersidste ord i retten. Siden anholdelsen den 12. november og varetægtsfængslingen den 13. november 2010 har han uforstående grublet over, hvorfor lige han er blevet sigtet i sagen om Amagermanden.

Gerningsmanden hader kvinder
- Det er svært at sige det her uden helt at knække sammen, det har været en hård tid (pause, red.), indledte Marcel efter forsvareren havde afsluttet sin halvanden times lange procedure og efter først at have tørret håndfladerne af i cowboybukselårene.

Annonce:

- Jeg ved 100 procent, at jeg ikke har begået de forbrydelser. Der er en anden person derude, der har det samme dna som mig. Den person, der gør det her er jo psykopat og har et had til kvinder. Han må være syg i bøtten, lød det i starten af den fem minutters lange tale, som den 46-årige fraskilte far holdt uden brug af noter.

'Jeg er en god mand'
- Jeg synes selv, jeg er blevet en rigtig god mand, en god kæreste og far. Jeg hjælper mine medmennesker, og når folk har brug for hjælp, talte Marcel klart og tydeligt ned i mikrofonen og fortsatte, mens dele af familiemedlemmerne på tilhørerrækkerne ikke kunne lade være med at lade tårerne rende.

- Det ligger så fjernt for mig, at jeg er sigtet i det her. Jeg var ved at blive sindssyg og bryde sammen. Men jeg fik heldigvis god hjælp fra fængslet. Og jeg har fået opbakning fra folk, jeg kender, og det har gjort, at jeg kunne være stærk, så meget jeg nu kan, forklarede Marcel fra det hærgede og trætte ansigt med daggamle skægstubbe.

Læs også: Han får lov at tale frit
Læs også: Forsvarer: En anden har samme dna som Marcel

Annonce:

'Jeg tuder også'
- Men når jeg sidder i fængslet - får jeg også nedture og tudeture. Pressen er gået meget op i, at jeg ikke reagerer i retten. Men det er jo netop fordi, jeg ikke har begået de forbrydelser. Hvordan kan jeg have et forhold til noget, jeg ikke har begået, spurgte den 46-årige ud i lokalet.

- Jeg har endvidere svaret på alle spørgsmål fra politiet. Og også her i retten, og jeg har talt sandt hele vejen igennem. Når man tænker tænker på, hvor mange timer jeg har siddet her og svaret og forklaret, så virker det helt åndsvagt, at jeg ikke er blevet taget i nogle løgne.

Læs også: Disse detaljer skal redde ham fra livstid

Gerningsmanden vil gøre det igen
- Mit liv er smadret. Uanset hvad der sker i den her sag. Men den person der har gjort det her - han vil gøre det igen. Og hvis jeg sidder i fængslet på det tidspunkt, så vil jeg kunne blive frikendt. Eller også hvis politiet tager sagen op igen.

- Det var alt. Tak, sluttede Marcel af og slukkede for mikrofonen.

Der afsiges kendelse om skyldsspørgsmålet den 19. december. Findes Marcel Lychau Hansen skyldig afsiges der endelig dom og straf den 22. december.

ekstrabladet.dk følger retssagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: