Annonce:
Annonce:

Bandemedlem dømt for hashsmugling

Københavns Byret sender 39-årig mand fire et halvt år i fængsel for smugling af hash til Lolland

Annonce:
Følg Krimi

Politiets særlige bandeenhed i Østdanmark, Task Force Øst, har onsdag fået en 39-årig mand med tilknytning til bandemiljøet bag tremmer i en stor sag om hashsmugling.

Godt nok har Michael Boban Kirkegaard siddet varetægtsfængslet i et år, men nu har Københavns Byret bestemt, at han ikke kommer ud lige foreløbig.

Det skete onsdag kort før middag, da retten idømte manden en straf på fire et halvt års fængsel for indsmugling af 740 kilo hash, oplyser politifuldmægtig Stig Fleischer fra Task Force Øst.

Sagen begyndte at rulle den 13. december 2010, da politiet anholdt syv mænd i forbindelse med et fund af hash i Væggerløse på Lolland.

Det drejede sig 610 kilo hash, som netop var blevet smuglet fra Polen via Tyskland til Danmark. Smuglingen var foregået i en varebil.

Siden har politiets efterforskning vist, at Mikkel Boban Kirkegaard også havde forbindelse til yderligere 130 kilo hash.

Michael Boban Kirkegaard ville efter domsafsigelsen onsdag ikke umiddelbart tage stilling til, om dommen skal ankes til landsretten. Det har han nu 14 dage til at beslutte sig for.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: