Annonce:
Annonce:

Brækkede ryg, lårben og punkterede lunge

28-årig uden for livsfare efter voldsom ulykke i Karise syd for Køge

Annonce:
Følg Krimi

En 28-årig kvinde og hendes fireårige søn slap med livet i behold efter en voldsom trafikulykke på Dalbyvej i Karise syd for Køge tirsdag morgen.

Politi og redning blev alarmeret klokken 08.04.

Læs også:28-årig i livsfare efter ulykke

Kvinden var ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi selv skyld i ulykken, da hun undlod at overholde sin vigepligt, da hun ville foretage et venstresving ud på Dalbyvej.

- Der er en maksimal hastighed på 80 kilometer i timen på ulykkesstedet på Dalbyvej, og kvinden kan ikke have orienteret sig ordentligt, da hun kørte lige ud foran en tværkørende personbil. Personbilen nåede dog at bremse op, men en bagvedkørende fører af en varevogn måtte kaste sit køretøj venstre om den bremsende bil og bankede dermed frontalt ind i den 28-årige kvinde, der var ved at nå at fuldføre sit venstresving, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, til ekstrabladet.dk.

Kvinden havde sin fireårige søn med i bilen.

- Den 28-årige blev i første omgang meldt i livsfare og blev fløjet med akuthelikopteren til Rigshospitalets Traumecenter, men vi har for kort tid siden fået at vide at hun overlever ulykken. Hun har brækket ryggen, har brækket det ene lårben og har fået punkteret den ene lunge, og det er jo voldsomt nok, men hun er uden for livsfare. Hendes søn slap fra front-kollisionen med en flænge i panden, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: