Annonce:
Annonce:

Efterladt løbetøj udløste storalarm

En kædereaktion af uafhængige hændelser førte til storalarm i Østjylland

Annonce:
Følg Krimi

Østjyllands Politi slog storalarm og en helikopter fra Søværnets Operative Kommando blev sendt i luften, da en række af hinanden uafhængige hændelser førte til, at politiet i formiddag troede, at der var en person i nød i havet ud for Risskov.

En kvinde, der var ude at spadsere langs vandet, alarmerede klokken 11.06 Østjyllands Politi, da hun på en bænk fandt løbetøj og løbesko.

- Det var pænt lagt sammen og forholdsvis tørt, så det havde ikke ligget der længe. Vi tog derud med hundepatruljer og søgte efter en eventuel person i nød på land. Derefter alarmerede vi Søværnets Operative Kommando som sendte en helikopter, da vi udvidede eftersøgningen for det tilfælde, at en person var i fare i havet, siger politikommissær Mogens Brøndum til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Helikopteren begyndte at afsøge området klokken 11.54, men først klokken 13 kunne alarmen afblæses.

På det tidspunkt kom en intetanende kvinde ned til bænken for at hente sit efterladte løbetøj og blev klar over, hvilket postyr, hun havde forårsaget.

- Kvinden havde været ude at løbe og lagde sit tøj på bænken og tog sig en dukkert i havet et stykke tid før klokken 11.06, da den anden kvinde dukkede op og efterfølgende alarmerede politiet. Mens kvinden var ude at bade kom en politipatrulje forbi og klippede nummerpladerne på kvindens bil, fordi der er et økonomisk mellemværende mellem bilens ejer og staten, siger Mogens Brøndum.

Da kvinden kom op af vandet og så, at hendes plader var blevet klippet blev hun meget forvirret.

Annonce:

- I sin befippelse satte hun sig ind i sin bil og ringede til politiet og spurgte til de manglende nummerplader. Da hun fik at vide, hvorfor pladerne var blevet klippet, blev hun så forvirret, at hun kørte fra sit løbetøj og sko. Hun blev først opmærksom på det lige før klokken 13, hvor hun kom tilbage til bænken og hentede sit løbetøj, hvorved vi kunne afblæse alarmen, siger Mogens Brøndum til ekstrabladet.dk.

Hvad havde hun på, da hun var ude at bade?

- Ha-ha, det melder historien intet om, men juleidyllen har igen sænket sig over Aarhus, siger Mogens Brøndum.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: