Annonce:
Annonce:

38-årig mand planlagde eksplosion mod eks-kæreste

Politiet mener, at den 38-årige mand havde planlagt en eksplosion mod sin tidligere samlever - og tog hendes far med i døden

Annonce:
Følg Krimi

Vicepoliti-inspektør Lau Thygesen oplyser til ekstrabladet.dk, at den 34-årige årige kvinde, der omkom ved eksplosionsbranden på Rahbeks Allé, havde taget sin 69-årige far med op i den lejlighed, hvor branden fandt sted.

Det gjorde hun angiveligt fordi hun følte sig utryg ved sin tidligere samlever, den 38-årige mand, der også omkom i branden.

Politiets teori er derfor, at den 38-årige mand havde forberedt en form for eksplosionsgenstand, der eksploderede kort efter den 34-årige kvinde og hendes 69-årige far var ankommet til lejligheden.

- han har været forberedt på de kom, og der har været brandbare væsker, der er blevet antændt, fortæller efterforskningsleder lau Thygesen.

Læs: Beboerformand: De var et normalt par

Politiet kan ikke sige hvorvidt kvinden var i live, da eksplosionen fandt sted - eller om hun blev dræbt inden eksplosionen.

Den 34-årige bliver senere obduceret for at fastslå den eksakte dødsårsag.

Begge mænd flygtede øjensynligt ud af lejligheden, og blev fundet på trappeopgangen. De blev bragt til Rigets Traumecenter hårdt kvæstede - og de omkom begge senere.

Læs: Familietragedie bag eksplosionsbrand

Politiet vil ikke komme nærmere ind på motivet, men de har en idé:

- Vi har en god teori om, at det er en familietragedie. På et tidspunkt er hun fraflyttet lejligheden, siger efterforskningsleder Lau Thygesen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: