Annonce:
Annonce:

Voldsom familietragedie bag eksplosionsbrand

De tre ofre ved dagens eksplosionsbrand var i familie med hinanden - et selvmord var desuden skyld i de to andre dødsfald

Der ligger et selvmord bag eksplosionsbranden på Frederiksberg, erfarer ekstrabladet.dk.(Foto: Henning Hjorth)
Der ligger et selvmord bag eksplosionsbranden på Frederiksberg, erfarer ekstrabladet.dk.(Foto: Henning Hjorth)
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi meldte tidligere på aftenen ud, at de behandler eftermiddagens eksplosionsbrand på Rahbeks Allé 5 på Frederiksberg som en mulig forbrydelse.

Og meget tyder på, at den pågældende forbrydelse, der endte med at koste en kvinde og to mænd livet, hører til blandt de allermest alvorlige af slagsen.

Ekstrabladet.dk erfarer således, at der er tale om et avanceret drab/selvmordsforsøg, hvor en af de omkomne personer har begået selvmord med det formål at tage en eller flere af de andre personer med sig i døden. Forsøget lykkedes øjensynligt til fulde, men foreløbigt er det uklart, hvilken en af personerne, der forårsagede eksplosionen.

LÆS OGSÅ: Eksplosionsbrand koster tre mennesker livet

Annonce:

Foreløbigt vil vicepolitiinspektør Lau Thygesen fra Københavns Politi dog ikke udtale sig yderligere om sagen, men over for Ekstra Bladet tilkendegiver han, at de tre personer var i familie med hinanden.

- De bliver ikke ledt efter yderligere personer i forbindelse med branden, og jeg kan bekræfte, at de tre personer har familiær forbindelse til hinanden, fortæller han til ekstrabladet.dk.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger døde den 34-årige kvinde ved selve eksplosion, hvorimod de to mænd på henholdsvis 38 og 69 år ifølge TV2 News' oplysninger blev fundet med brændende tøj på forskellige steder i trappeopgangen. De blev hastet til Rigshospitalets Traumecenter, hvor de efterfølgende afgik ved døden.

Vidner på stedet lagde desuden mærke til, at der var placeret lightere på flere afsatser i opgangen.

Annonce:

Politiet har stadig ikke offentliggjort nogle oplysninger omkring selv brandårsagen, men ekstrabladet.dk erfarer endvidere, at der ikke er tale om en gaseksplosion, og at skaderne er begrænset til et forholdsvist lille område i lejligheden. Meget tyder på, at der er tale om en eller anden form for brandbar væske.

Ved du noget, kender du de dræbte eller bor du i nærheden, hører vi meget gerne fra dig. Enten på mail: 1224@eb.dk eller på sms: 1224 (almindelig telefontakst).

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: