Annonce:
Annonce:

Ven: Pierre stak af fra pengegæld

Darril Vallery beskriver anholdt dansker i mystisk Gaddafi-flugtplan som 'stor i slaget'

Pierre Christian Flensborg forlod Houston i hast og flyttede til Californien. Billedet er taget af vennen Darril Vallery, der er fotograf. (Foto: Darril Vallery/ In A Flash Photo)
Pierre Christian Flensborg forlod Houston i hast og flyttede til Californien. Billedet er taget af vennen Darril Vallery, der er fotograf. (Foto: Darril Vallery/ In A Flash Photo)
Annonce:
Følg Krimi

MEXICO CITY (ekstrabladet.dk): Konkurs og økonomiske problemer fik den danske jetsetter Pierre Christian Flensborg, 32, til at forlade Houston, Texas, til fordel for den lukrative flyveudlejningsbranche i Californien.

Danskeren flyttede ifølge flere kilder - heriblandt ekskonen Liza Carlos - til Californien sidste år, hvor han blev partner i holdingselskabet GG Global, der leaser flyvemaskiner til private kunder.

Læs: Kilde: Pierre er uskyldig

Pierre Christian Flensborg forduftede, da hans natklub og forsikringsfirma i Houston måtte dreje nøglen om, og han begyndte at få ubehagelige telefonopkald, fortæller vennen Darril Vallery.

– Han forsvandt fra den ene dag til den anden. Jeg hørte, at han skyldte magtfulde mennesker penge og gjorde klogt i at forsvinde i et stykke tid, siger Darril Vallery til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Kørte Bentley
Vallery husker, hvordan danskeren i sine velmagtsdage altid var stor i slaget og strøede om sig med penge.

– Han påstod, at han havde garagen fuld af sportsvogne og kørte på et tidspunkt rundt i en Bentley. Han er sød og rar, men man skal tage alt, hvad han siger, med et gran salt, mener Darril Vallery, der er rystet over, at Pierre Christian Flensborg sættes i forbindelse med den libyske diktatorsøn Saadi Gaddafi.

Læs: Pierre var kæreste med nøgenmodel

– Det er chokerende anklager, men på den anden side, så kan Pierre godt lide at føre sig frem som en rigtig verdensmand, der har styr på det hele, lyder skudsmålet fra den gamle ven.

Pierre Christian Flensborg var angiveligt på forretningsrejse for GG Global, da han blev anholdt i Mexico i november.

Bedyrer sin uskyld
De mexicanske myndigheder påstår, at danskeren var logistisk chef i en opsigtsvækkende flugtplan, som skulle sikre Saadi Gaddafi, 38, en ny tilværelse i Mexico.

Annonce:

Pierre Christian Flensborgs chef, sikkerhedseksperten Gregory Gillispie, har til flere aviser forklaret, at han sendte Flensborg til Mexico City for at inddrive penge fra den canadiske kvinde Cynthia Vanier, der skyldte 40.000 dollar for et fly, der i juli blev brugt til en tur til Libyen.

Pierre Christian Flensborg, Cynthia Vanier og to mexicanere er anholdt i sagen. Flensborg har i en telefonsamtale fra fængslet i Mexico forsikret sine pårørende, at han er uskyldig i anklagerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: